Stena Line till Tyskland

Åk från Göteborg till Kiel.

Åk på kryssning med Stena Line färjan från Göteborg till Kiel och upptäck Tyskland!

Unna dig en minikryssning till Kiel från Göteborg. Stena Lines färja tar dig mellan Sverige och Tyskland på 14 timmar enkel resa. Ombord finns nöjen av alla de slag. Du anländer utvilad till Kiel på morgonen och har hela dagen i Kiel innan återresan till Göteborg på kvällen. Du kan också välja att stanna några dagar extra i Tyskland. Boka då enkelbiljetter och bestäm själv din hemresa.

Kryssning till Kiel är populärt året om. En sk. Minikryssning är en given resa T/R på 36 timmar. Du har 2 övernattningar ombord på denna kryssning och en hel dag i Kiel. Under sommaren väljer många svenskar att åka båten till Kiel från Göteborg och sedan fortsätta sin semester med bil genom Europa. Det är en skön start på semesterresan söder över. Kanske tar bilsemestern dig till Paris eller Barcelona. På några dagars bilresa kommer du till Medelhavet. Nedan resor till Tyskland presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB). När du bokar paketresa via Sembo får du alltid rabatt på färjebiljetten till Tyskland.

Stena Line till Kiel från Göteborg

Stena Line till Kiel, Tyskland

Färja Göteborg - Kiel | ca 14 tim enkel

Säsong: 2024
Året om kan du åka Stena Line färjan från Göteborg till Kiel i Tyskland. Om du väljer en Minikryssning tar hela resan ca 36 timmar. Färjan avgår på kvällen från Göteborg och du anländer på morgonen till Kiel. Väl i Kiel har du ca 8 timmar att upptäcka Kiel. Båten går sedan tillbaka till Göteborg på kvällen och du anländer till Göteborg på morgonen därpå. Ombord äter du gott, du kan shoppa, spela kasinospel och för dig utan mindre barn har du även nattklubben. I Kiel kan du shoppa delikatesser och vin på Citti Markt, stanna till på nått café eller bara strosa runt. Vill du shoppa mode har du gallerian CITTI-Park. Så ta med dig vännerna, kärastan eller familjen på en kryssning till Kiel.

Om du skall semestra med bil i Europa är resan Göteborg - Kiel en bra start. Du kommer då utvilad till Kiel på morgonen och kan köra en lång bit ner i Europa första dagen innan du behöver hitta någonstans att övernatta. Denna resa till Kiel har vi själva gjort många gånger då vi bilade varje sommar till Spanien under många år. Så skall du bila i Europa då väljer du att boka enkelbiljetter.

Populära destinationer i Tyskland
1 jan - 31 dec 2024
Tysklandsterminalen, Majnabbekajen Göteborg
Köp biljett
Top