Stena Line till Danmark

Åk från Göteborg till Fredrikshavn.

Ta färjan från Göteborg till Fredrikshamn och upptäck Danmark!

Med Stena Line färjan tar du dig smidigt över till Danmark. Det tar ca 3 timmar och ombord kan du njuta av god mat och shoppa tax-free-varor. Du väljer om du tar en dagstur utan bil eller om du tar bilen med dig och beger dig på resa i Danmark. I Danmark finns en hel del att se och göra.

Du kan stanna i Fredrikshamn och bada i äventyrsbadet The Reef, ta bilen upp till Skagen eller varför inte bege dig söderut till Billund där du har både Legoland, Lalandia och ett Zoo. Nedan resor till Danmark presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB).

När du bokar paketresa via Sembo får du alltid 20% rabatt på färjebiljetten med Stena Line till Danmark.

Stena Line till Fredrikshamn från Göteborg

Stena Line till Fredrikshamn

Färja Göteborg - Fredrikshamn | ca 3 tim

Säsong: 2024
Ta färjan från Göteborg till Fredrikshamn i Danmark. En dagstur är trevligt då du kan äta gott ombord och shoppa taxfree och sedan komma hem igen till Göteborg mot kvällen. För barnen finns det en hel del kul att uppleva. Bara resan i sig är kul.

Ta gärna ett stopp i Danmark. Bo på hotell och gotta er. Det finns många mysiga platser i Danmark och mycket roliga ställen för dig med barn. Så ta med bilen och stanna några dagar i Danmark.

The Reef Fredrikshamn Danmark

The Reef Hotel & Resort

Göteborg - Fredrikshamn | ca 3 tim

Säsong: 2024
I Fredrikshamn ligger Scandics fyrstjärniga hotell och tropiska äventyrsbad "The Reef". Ta en helg och bo över och bada i flera olika varma pooler, åk rutschkana och känn atomosfären bland palmer och fuktig värme. När du kliver in i The Reef känns det som du är på en karibisk ö. Efter en hel dags bad är det skönt att slappa på hotellrummet och sedan äta en god middag. Sedan sover ni riktigt gott och vaknar till en härlig frukostbuffé.

Scandic The Reef Hotel & Resort ligger på promenadavstånd från färjan.

Tänk på - när du kommer till bokningssidan hos Sembo!
Fyll i antal personer och datum du önskar åka i sökrutan längst upp på Sembos hemsida. Tryck sedan på sökknappen och du får fram The Reef i listan om dina valda datum är lediga. Klicka då på knappen VÄLJ och du kommer in på bokningssidan. Där kan du lägga till färja - klicka på Lägg till Färja.

Om The Reef är fullbokat på dina valda datum, ser du The Reef längre ner i listan över hotell, du behöver då välja andra datum.

20% rabatt på färjebiljett med Stena Line när du bokar paketresa hos Sembo.

Bege er söderut från Fredrikshamn till Billund

Ca 3 timmar med bil från Fredrikshamn når du Billund. Här ligger flera roliga upplevelseplatser för dig med barn...ja även utan barn så klart! Du har Danmarks mest kända nöjespark LEGOLAND, äventyrsbadet Lalandia Aquadome, Givskud Zoo och WOW PARK äventyrspark. Här kan man spendera många roliga dagar. Fram med barnasinnet och ta en semester i Billund.

Lalandia Billund Danmark från Göteborg
Lalandia Billund med färja från Göteborg
Göteborg - Fredrikshamn - Billund | Hela året runt

Lalandia är Skandinaviens största vattenpark. Intill ligger också LEGOLAND®. Ta färjan från Göteborg till Fredrikshamn. Kör sedan ca 3 timmar till Billund och checka in. Badland är kul för alla. Paketresa: Färja (Stena Line) Göteborg - Fredrikshamn, hotel Lalandia. Inträde till vattenparken Aquadome och lekplatsen Monky Tonky är gratis för boende på Lalandia.

Mer om Lalandia

20% rabatt på färjebiljett med Stena Line när du bokar paketresa hos Sembo.

Paketresor presenteras i samarbete med Sembo.
Legoland Billund Danmark
LEGOLAND® Billund med färja från Göteborg
Göteborg - Fredrikshamn - Billund | 23 mar - 3 nov 2024 + Julöppet

Alla barn har säkert hört talas om det LEGOLAND® - här är allt av lego! Det är Danmarks mest kända nöjespark för barnfamiljer och barn i alla åldrar. Intill ligger både en djurpark och en vattenpark. Paket resa: Färja (Stena Line) Göteborg - Fredrikshamn och välj ditt hotel vid LEGOLAND® Billund. Entrébiljett till LEGOLAND® ingår i Legolands egna hotell med sk. Resortpass. Öppet alla dagar mellan juni - augusti 2024.

Mer om LEGOLAND® Resort

20% rabatt på färjebiljett med Stena Line när du bokar paketresa hos Sembo.

Paketresor presenteras i samarbete med Sembo.
Biljetter till Legoland Billund i Danmark

LEGOLAND® Billund

Endast biljetter till LEGOLAND® (1 dag eller 2 dagar)

Säsong: 23 mar - 3 nov 2024 (öppet alla dagar mellan juni - augusti) samt Julöppet 2024
Än så länge har vi inte något LEGOLAND® i Sverige. Det närmsta LEGOLAND® ligger i Billund i Danmark. Det är smidigt att ta bilen med sig på Stena Line färjan mellan Göteborg och Fredrikshamn. Sedan kör man ca 3 timmar till Billund. Det är bra vägar. Vårt tips är att stanna några dagar tillsammans med barnen för det finns mer roligt att besöka förutom LEGOLAND®. Hyr gärna ett hus i närheten eller boka in en paketresa till LEGOLAND® där det ingår båtresa, hotell och inträde till LEGOLAND® (inträde ingår på utvalda hotell).

För dig som har allt fixat erbjuder vi via vår partner Tiqets entrébiljetter till LEGOLAND® Billund. Du kan välja mellan biljetter som gäller för 1 dag eller 2 dagar. 2-dagarsbiljetten ger billigare dagspris.

5% RABATT: Via vårt samarbete med Tiqets kan vi erbjuda er 5% rabatt på biljettpriset till I Love Göteborgs läsare. Du får även denna rabatt på redan rabatterat pris. Rabatten gäller ej på kombobiljetter. Observera den rabatt som redan är avdragen hos Tiqets gäller för onlineköp, det ordinarie priset gäller köp på plats i biljettlucka på LEGOLAND® Billund.

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.
Givskud Zoo / ZOOTOPIA Billund Danmark

Givskud Zoo / ZOOTOPIA

Göteborg - Fredrikshamn - Billund

Säsong: 23 mar - 27 oktober 2024 (öppet alla dagar mellan april - september)
Givskud Zoo / ZOOTOPIA ligger 25 km norr om Billund. Här kan du strosa omkring och se djur som elefanter, kameler, vargar och gorillor. Här finns Europas största gorillaanläggning. Men den häftigaste upplevelsen är att du kan köra bil in bland djuren på en safaritur. Du kör igenom olika världsdelar där du får möta djur som lejon, giraffer, zebror. Och du.... stäng fönstren! Via Sembo bokar du paketresa med färja Göteborg - Fredrikshamn, boende i Billund samt biljett till Givskud Zoo.

Mer om Givskud Zoo

Paketresor presenteras i samarbete med Sembo.

Givskud Zoo - ZOOTOPIA lösa biljetter

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.
Wow Park Billund Danmark

WOW PARK

Göteborg - Fredrikshamn - Billund

Säsong: 23 mar - 2 nov 2024 (öppet alla dagar i juli - augusti)
En heldag i naturen full av äventyr, ja det är WOW PARK. Klättra bland trädtopparna, gå över hängbroar, åk zipline och vilda rutschkanor. Här finns trädkojor och underjordiska grottor. Ta en paus och grilla något gott. Mat går att köpa i parken och låna sedan grillvertyg. WOW PARK ligger nära LEGOLAND Resort. Boka paketresa med färja Göteborg - Fredrikshamn, boende och lägg till inträdesbiljett till WOW PARK under din bokning.

Mer om WOW PARK

Paketresor presenteras i samarbete med Sembo.

WOW PARK lösa biljetter

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.

Resort Pass på specifika hotell i LEGOLAND® Billund Resort

Ett Resort Pass är ett pass som gäller för obegränsat inträde under hela din vistelse till LEGOLAND, Lalandia Aquadome samt Givskud Zoo när du bor på utvalda hotell LEGOLAND® Billund Resort. Om du tänkt besöka fler parker i LEGOLAND® Billund Resort är detta Resort Pass guld värt. Slipp planera allt för mycket, kom och gå som du vill i parkerna. OBS! Tänk på att du måste boka de rumsalternativ som anger att det ingår Resort Pass.

Nedan presenterar vi några av de utvalda hotell som erbjuder Resort Pass i ditt boende.

Hotel LEGOLAND® Billund Danmark
Hotel LEGOLAND®
Boka inklusive Resort Pass

På 4-stjärniga Hotel LEGOLAND är det LEGO® klossar överallt och strax utanför dörren väntar LEGOLAND®. OBS! Tänk på att du måste boka de rumsalternativ som anger att det ingår Resort Pass.

Paketresa presenteras i samarbete med Sembo.
Legoland Castle Hotel Billund Danmark
LEGOLAND® Castle Hotel
Boka inklusive Resort Pass

Här bor ni i ett stort tematiserat slott i en fängslande LEGO® värld av riddare och trollkarlar. OBS! Tänk på att du måste boka de rumsalternativ som anger att det ingår Resort Pass.

Paketresa presenteras i samarbete med Sembo.
LEGOLAND® Holiday Village Billund Danmark
LEGOLAND® Holiday Village
Boka inklusive Resort Pass

Fina tematiserade familjerum och campingstugor. LEGO® NINJAGO® stugor eller en Wilderness-tunna. OBS! Tänk på att du måste boka de rumsalternativ som anger att det ingår Resort Pass.

Paketresa presenteras i samarbete med Sembo.
Populära destinationer i Danmark
1 jan - 31 dec 2024
Danmarksterminalen, Masthuggskajen Göteborg
Köp biljett
1 jan - 31 dec 2024
Tordenskjoldsgade 14 Fredrikshavn
Köp biljett
23 mar - 3 nov 2024
LEGOLAND® Resort Billund
Köp biljett
1 jan - 31 dec 2024
Ellehammers Allé 3 Billund
Köp biljett
Top