Ät middag med rolig upplevelse

Kombinera mat med en rolig aktivitet

Kombinera en god middag med en kul aktivitet i Göteborg.

Flera pubar och restauranger i Göteborg erbjuder roliga aktiviteter som du kan kombinera när du äter god mat. Vad sägs om biljard, bowling, boule, spökvandring, mordmysterium, kryssa i skärgården, matlagningskurs m.m.

Vi samarbetar med flera partners. Våra samarbetspartners är: Strömma för matkryssningar, Upplevelse.com och Greatdays, Showtic för nöjen samt olika restauranger.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Köp upplevelse till spökvandring med middag

Spökvandring med middag - presentkort

Vad gömmer sig i Göteborgs gränder? Vågar du så gå med på en spökpromenad. Vad har hänt i Göteborg genom tiderna och dröjer sig några vålnader kvar. Efter spökpromenaden blir det middag. Hoppas inte några spöken följer med....

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: Mars - Nov
Tid: 1,5 tim (exkl. middag)

Bokning presenteras i samarbete med Upplevelse.com.
Köp upplevelse till mordmysterium med middag

Mordmysterium med middag - presentkort

Oj oj vad är det som hänt egentligen. Någon har dött och här sitter ni alla och är misstänkta. Vem är mördaren? Kan det vara just du själv? Ja, under en middag skall ni lösa mordgåtan. Går det att lita på någon runt bordet?

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: Året om
Tid: 3,5 tim

Bokning presenteras i samarbete med Upplevelse.com.
Boka Skaldjurskryssning i Göteborgs Skärgård

Skaldjurskryssning i skärgården

Här får du en mysig skärgårdstur ombord en av Strömmas skärgårdsbåtar samtidigt som du äter härliga läckerheter från havet. Vad sägs om skaldjur som räkor, dillkokta havskräftor, vinkokta musslor och krabbklor. Hummer och ostron finns också. Under båtturen passeras öar som exempelvis Styrsö, Donsö och Brännö.

Boka i god tid före avgång: 2 dagar innan avgång stängs bokningen.

I biljetten ingår välkomstbubbel, båtresa och skaldjursplatå.

Säsong: Maj - Sep
Tid: 3 tim

Fler matkryssningar hittar du här

Bokning presenteras i samarbete med Strömma.
Boka bord hos Biljardpalatset i Göteborg

Middag med biljard

Biljardpalatset i Göteborg erbjuder biljard och shuffelboard som roliga aktiviteter. I restaurangen BP Brasseriet äter du god mat och i baren kan du välja bland goda viner från deras vinkällare och 20 olika fatöl.

Säsong: Året om
Adress: Biljardpalatset, Ekelundsgatan 11
Tid: Olika tider beroende på aktivitet

Bokning presenteras i samarbete med Biljardpalatset.
Köp upplevelse till matlagningskurs

Matlagningskurs

Ett trevligt sätt att avnjuta en middag är ju att laga den själv tillsammans med andra. Att få lära sig någon ny god maträtt och sedan sitta ner och avnjuta den samtidigt som man umgås med andra.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: Året om
Tid: 4 tim

Bokning presenteras i samarbete med Upplevelse.com.

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

Boka Park Lane biljetter

Park Lane Krogshow

Här blir det glittrande showkväll med nostalgisk musik och 3-rätters middag. Artiserna står både på scen och kommer ner bland borden. Park Lane är en nattklubb så efter krogshowen tar nattklubben vid och du kan fortsätta dansa loss på dansgolvet.

Säsong: Jan - Jun 2024
Adress: Kungsportsavenyn 38, Göteborg
Tid: Hela kvällen till stängning

Biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster och hotellpaket tillsammans med Nöjesresor.
Bilder: Från respektive partners hemsida. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din biljett.

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Så här fungerar det när du köper biljett hos Greatdays.se: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra. Försäkring och fri bytesrätt i 1 år. Du får en broschyr med information om hur du bokar din upplevelse.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en aktivieringskod som du sedan loggar in med på Greatdays.se:s hemsida och bokar in dig.

Top