Park Lane Hotellpaket 2023

Krogshow i Göteborg.

Välkommen till middags show på Park Lane!

På Park Lane är det alltid fest. Du är inbjuden till en show där hitsen duggar tätt och god mat. En mycket populär krogshow mitt på Avenyn i Göteborg. Ni serveras mat under showen. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Park Lane showpaket

Park Lane

Showbiljett + Middag + Hotell

Park Lane | 27 jan - 10 juni 2023
Välkommen till show i Göteborg på Avenyn. Kom till Park Lane och lyssna till härlig musikunderhållning. Om du vill dansa efter showen stanna kvar när nattklubben Park Lane Club som tar över med nattklubb och dj:s. Showen från i höstas fortsätter under våren 2023 - " Rock the disco" - Dinner on the dancefloor". Det blir disco och rockmusik som du säkert känner igen ! Ta med dina vänner eller dina arbetskompisar till en härlig kväll på Park Lane.

I paketet ingår: Showbiljett + trerättersmeny + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Adress: Kungsportavenyn 38, Göteborg

Karta - Park Lane
Park Lane krogshow i Göteborg
27 jan - 10 juni 2023
Park Lane Göteborg
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster.
Top