Park Lane Göteborg 2024

Krogshow i Göteborg.

Välkommen till krogshow på Park Lane i Göteborg!

På nattklubben Park Lane på Avenyn är det alltid fest. Du är inbjuden till en show där hitsen duggar tätt och där god mat serveras.

Park Lane är en mycket populär nattklubb i Göteborg för krogshow och dans natten lång mitt på Avenyn. Ni serveras mat under showen och artisterna sjunger och dansar både på scen och mellan borden. Här kan du köpa både biljetter till Park Lane krogshow eller boka ett hotellpaket där det ingår både övernattning och showbiljetter. Under 2024 fortsätter showen LEGENDS - A night of celebration och den 30 augusti 2024 blir det premiär för den nya showen FEELINGS - Emotion Through Music.

Hotellpaket presenteras i samarbete med Nöjesresor och biljetter med Ticketmaster.

Park Lane showpaket

Park Lane

Showbiljett + Middag + Hotell

Park Lane | 9 feb 2024 - 8 juni 2024
Välkommen till show i Göteborg på Avenyn. Kom till Park Lane och lyssna till härlig musikunderhållning. Om du vill dansa efter showen stanna kvar när nattklubben Park Lane Club som tar över med nattklubb och dj:s. Det blir disco och rockmusik som du säkert känner igen ! Ta med dina vänner eller dina arbetskompisar till en härlig kväll på Park Lane.

Den 25 aug 2023 blir det premiär för nya krogshowen LEGENDS - A night of celebration som fortsätter under 2024.

Runt mitten av november blir showen lite mer julinspirerad.

I paketet ingår: Showbiljett + trerättersmeny + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Adress: Kungsportavenyn 38, Göteborg

Boka Park Lane biljetter

Park Lane Krogshow

FEELINGS – Emotion Through Music

Park Lane | Premiär 30 aug 2024 - 21 dec 2024
Efter sommaruppehåll drar Park Lane igång en ny krogshow den 30 augusti 2024. Showen heter FEELINGS - Emotion Through Music. Showen tar med dig till en värld av känslor och passion där varje ton och smak berättar en historia. Köksmästare Alessio Fiorinelli har noggrant komponerat en trerättersmeny som ni tillsammans avnjuter med show framförd av våra fantastiska artister och musiker. Sjävklart är all musik 100% LIVE. När showen är slut kan ni fortsätta kvällen på nattklubben.

I mitten på november när julen närmar sig svidar även Park Lane om till lite mer julinspirerad show och meny.

Karta - Park Lane
Park Lane krogshow i Göteborg
9 feb 2024 - 8 juni 2024
Park Lane Göteborg
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster.
Top