Ölprovning i Göteborg

Testa ölprovning i Göteborg

Boka en ölprovning i vänners sällskap i Göteborg!

Lär dig om ölets historia, ölkunskaper och testa på ölprovning från det ljusaste till mörkaste ölsorterna.Välkommen att boka ditt event. Smaka öl från några bryggerier i Göteborg. Kombienera öl ibop med goda ostar och god mat.

Nedan presenterar vi ölprovning som du bokar hos Live it.

10% RABATT på upplevelser hos Live it!

Via vårt samarbete med Live it får I Love Göteborgs läsare 10% rabatt på utvalda upplevelser med rabattkod.

Använd rabattkod: Adrecord10

Gör så här: Välj din upplevelse. När du kommer till kassan. Fyll i rabattkoden i fältet "Rabattkod" och klicka på knappen Använd. Rabattkoden gäller endast hos Live it. Rabattkoden gäller för utvalda upplevelser. Rabatten gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter. Rabattkoden gäller t o m 2023-12-31.

Ölprovning i Göteborg

Ölprovning i Göteborg

Följ med på en ölprovning i ölets grundskola. Under kvällen får ni höra om det ljusaste ölet till det mörkaste. Även hur ölet bryggs och ölets historia och vilket öl passar till vilken mat. Efter kvällen kommer ni vara mer experter på öl!

Gäller t o m 2023-12-31

Säsong: Utvalda datum augusti - maj.
Tid: 1.5 - 2 tim

Majornas Bryggeri i Göteborg

Majornas Bryggeri i Göteborg

Lär dig om hur man driver ett hantverksbryggeri. Hösten 2019 öppnade Bryggeriet i sina nya lokaler. Inklusive besöket i Bryggeriet ingår att provsmaka fem olika sorters öl från Bryggeriet.

Gäller t o m 2023-12-31

Säsong: Utvalda söndagar augusti - juni
Tid: 1,5 tim

Ost och ölprovning i Göteborg

Ost och ölprovning i Göteborg

Följ med på en ölprovning ihop med goda oster. Du får lära dig hus ostens sälta och ölens beska harmonierar varandra. Har du aldrig testat öl ihop med ost - boka en föreläsning och provning.

Gäller t o m 2023-12-31

Säsong: Utvalda datum augusti - maj.
Tid: 1,5 - 2 tim

Beermakers Dinner i Göteborg

Beermakers Dinner

Här blir det ihop med fem rätter med inspiration från det belgiska och franska köket. Bryggerite " Två feta Grisar" med restaurangen Two Fat Pigs kommer ni att inspireras med mat och öl.

Gäller t o m 2023-12-31

Säsong: Utvalda datum året om.
Tid: 3 tim

Go City Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Ett Göteborg turistkort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Universeum

Göteborgs Stadsmuseum

Bohus Fästning

Maritiman

Båt till Vinga

Sjöfartsmuseet Akvariet

Lilla Skärgårdsturen m.m

Så här fungerar det när du köper biljett / värdebevis hos Live it: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett värdebevis som gäller för deltagande i vald upplevelse (du kan byta upplevelse senare om detta önskas). Värdebeviset är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra på Live it:s hemsida.

Om du inte kan bestämma aktivitet direkt - köp ett presentkort: Ett Värdebevis köps till en specifik upplevelse/aktivitet med du kan köpa ett Presentkort istället för en viss summa så kan du boka någon av alla de upplevelser som finns på Live it:s hemsida senare. Tänk på att giltighetstiden för presentkort är 1 år.

Aktivera / Beställ din Göteborgsaktivitet: Först skapar du ett konto hos Live it på sidan "Mitt Live it". Du använder sedan den information du fått på ditt köpta Värdebevis eller Presentkort för att logga in och boka in din upplevelse.

Köp upplevelse hos Live it »

Biljetter presenteras i samarbete med Live it. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Live it. Bilder: Live it.
Top