Ölprovning

Upplev en trevlig ölprovning i Göteborg

Taysta

Taysta erbjuder mat- och dryckesevent i Göteborg!

Taysta består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Under sommarmånaderna åker de runt och besöker restauranger, vingårdar och bryggerier i olika delar av världen. Allt för att kunna erbjuda er goda mat- och dryckupplevelser.

Nedan presenterar vi ölprovning som du kan boka hos Taysta. Du kan välja att köpa biljett till ett givet datum eller så väljer du att köpa ett presentkort som du sedan kan använda för att boka in en önskad provning framöver. Presentkortet gäller i 3 år.

Ölprovning i Göteborg

Ölprovning Göteborg

Följ med på en ölprovning och lär dig om ölets spännande historia. Ni får avnjuta några utvalda öltyper. Självklart blir det passande tilltugg tillsammans med ölen. Kom hit med kompisgänget och få en trevlig kväll.

Säsong: Året om (ej Jul - Aug)
Tid: 2 tim

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Taysta.
Top