Vinprovning

Njut av vinprovningar i Göteborg

Taysta

Taysta erbjuder mat- och dryckesevent i Göteborg!

Taysta består av en grupp ölbryggare, kockar, sommelierer och whiskymästare som erbjuder dryck och matupplevelser för både företag och privatpersoner. Deras utbud passar både dig som är novis eller har kunskap inom området. Under juli och augusti reser de runt i olika delar av världen för att hitta nya upplevelser inom mat och dryck. Välkommen att boka ditt event.

Nedan presenterar vi vinprovningar som du bokar hos Taysta. Du kan välja att köpa ett presentkort där ni bokar tid senare eller en biljett till ett givet datum. Presentkortet gäller i 3 år.

Vin och ostprovning i Göteborg

Ost och vinprovning i Göteborg

Följ med på en vinprovning ihop med goda ostar. Vin och ost tillsammans framkallar ett vinnande koncept. För er som älskar goda ostar och tillsammans med det ett gott vin. Vad är egentligen osten bra för din kropp. Ost innehåller generellt mycket protein, som är viktig för kroppens immun och cellppbyggnad. I ost finns framför allt kalcium och vitamin B12 och även zink och selen. Dessa saker är bra för att stärka ditt immunsystem. Ta med dig vännen eller dina arbbetskompisar och njut av en ost/vin kväll!

Säsong: Året om (ej Jul - Aug)
Tid: 2 tim

Vinprovning med choklad i Göteborg

Choklad och vinprovning i Göteborg

Följ med på en vinprovning ihop med krämiga chokladsorter. Choklad är en lusthöjdare och ju högre kakaohalt desto nyttigare är chokladen. Varför inte då kombinera även ett gott vin till chokladen. Ni provar 5 vin ihop med smarrig choklad. Enligt forskare föryngrar även vin och choklad dina celler. Vänta inte med att boka, ta med din respektive eller kompisgänget och få en mysig kväll med fullt av antioxidanter.

Säsong: Året om (ej Jul - Aug)
Tid: 2 tim

Mousserande Vinprovning i Göteborg

Mousserande vinprovning i Göteborg

Vilket bubbel är godast? Självklart tycker alla annorlunda. Följ med och testa olika bubbel som cava, prosecco, sekt, cap classique, asti spumante mfl. Följ med på en vinprovning med mouserande vin som har många olika namn än bara "bubbel". Prova mousserande viner ihop med goda smakbitar. Ni provar 5 mousserande vin ihop smakbitar. Boka själv eller ta med en kompis eller ditt kompisgäng. Champagne står också på listan!

Säsong: Året om (ej Jul - Aug)
Tid: 2 tim

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Taysta
Top