Landvetter Transfer

Förboka gärna din transfer till Göteborg Landvetter Airport

Vi tipsar om transfer till och från Göteborg Landvetter Flygplats (GOT)

Det är bra att ha ordnat sin transport vid ankomst och avgång från Landvetter flygplats. Nedan har du några alternativ som du kan boka i förväg och slippa att stå i kö och ha allt klart i förväg.

Spara tid och slipp huvudvärk när du skall ta dig mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Det billigaste sättet att ta sig från flygplatsen in till Göteborg är med buss. Om du vill komma direkt till ditt hotell eller bostad är taxi (privat transfer) ett bra alternativ då du kommer dörr-till-dörr. För dig som vill ta dig runt på egen hand är också hyrbil ett alternativ. Om du har ett tidigt flyg från Landvetter flygplats när du reser hem, vill vi tipsa om att boka en övernattning på Scandic Landvetter innan din avresa. Hotellet ligger vägg i vägg med flygplatsens avgångshall.

För bokning av transport från / till Landvetter Flygplats samarbetar vi med Vy Flygbussarna, FlixBus, Vy Bus4You, Viator och GetYourGuide.

Transfer med buss mellan Landvetter flygplats och Göteborg

Du har olika bussbolag att välja mellan för att ta dig mellan Landvetter flygplats och Göteborgs Centralstation eller Nils Ericsson Terminalen som den också kallas. Landvetter flygplats är relativt liten och bussarna väntar utanför terminalen. Bussbolag som kör mellan Landvetter flygplats och Göteborg är bland annat: Flygbussarna, FlixBus och Vy Bus4You. Med buss från Landvetter får du en enkel och smidig transport in till Göteborg. Buss är också det billigaste sättet att ta sig från Landvetter flygplats in till Göteborg. Resan tar ca 30 minuter.

Res med Flygbussarna från Landvetter flygplats till Göteborg
Res med Flygbussarna

Åk med Flygbussarna till Göteborg

Busstransfer från Landvetter flygplats till Göteborg

Flygbussarna är Sveriges mest kända flygbuss från olika flygplatser. Med Flygbussarna kommer du enkelt från Landvetter flygplats in till Göteborg. Och när du skall flyga från Landvetter flygplats är den lika smidig upp till flygplatsen från Göteborg.

Flygbussarna stannar på 4 olika busshållplatser i Göteborg: Korsvägen (vid Liseberg och Svenska Mässan), Berzeliigatan (vid Södra vägen nära Avenyn), Kungsportsplatsen och Göteborgs Centralstation.

För dig som behöver åka åt något annat håll från Landvetter flygplats
Flygbussarna går endast mellan Landvetter flygplats och Göteborg. Om du t ex behöver resa till eller från Landvetter flygplats från Borås då kan du åka med Flygbussarnas systerbolag Vy Bus4You istället. Vy Bus4You åker till Landvetter flygplats via Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping, Norrköping och Stockholm och självklart Göteborg.

Pris: Du betalar för en plats i bussen.
Bussens rutt: Flygbussarna avgår utanför Ankomstterminalen på Landvetter flygplats (Hållplats 1). I Göteborg kan du hoppa av på 4 hållplatser: Korsvägen, Berzeliigatan, Kungsportsplatsen och Göteborgs Centralstation.
Returresa: Du kan boka den samtidigt.
Ankommer till: Göteborg Centralstation (Nils Ericson Terminalen).

I samarbete med Vy Flygbussarna.
FlixBus från Landvetter flygplats

FlixBus

GOT Flygplats - Korsvägen - Göteborg C

FlixBus går från Landvetter flygplats in till centrala Göteborg via Korsvägen (Liseberg / Svenska Mässan) innan den kommer till slutstation Göteborgs Centralstation.

Pris: Du betalar för en plats i bussen.
Var hittar jag bussen: Utanför ankomsthallen på Landvetter flygplats.
Returresa: Du kan boka den samtidigt.

I samarbete med FlixBus.
Vy Bus4You från Landvetter flygplats till Göteborg

Vy Bus4You

GOT Flygplats - Göteborg C

Med Vy Bus4You kommer du från Landvetter flygplats in till Nils Ericson Terminalen vid Göteborgs Centralstation (inga stopp emellan). Detta bolag kör även Flygbussarna.

Gäller t o m 2024-04-30

Pris: Du betalar för en plats i bussen.
Var hittar jag bussen: Utanför ankomsthallen på Landvetter flygplats.
Returresa: Du kan boka den samtidigt.

I samarbete med Vy Bus4You
Go City Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Ett Göteborg turistkort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Universeum

Göteborgs Stadsmuseum

Bohus Fästning

Maritiman

Båt till Vinga

Sjöfartsmuseet Akvariet

Lilla Skärgårdsturen m.m

Transfer med taxi / privat bil från Landvetter flygplats

För dig som vill komma till ditt hotell från Landvetter flygplats kan åka med en privat bil. Storleken på bilen och priset beror på hur många ni är som bokar tillsammans. Du blir körd till ditt bokade hotell eller lägenhet, sk. door-to-door service. Du kommer till ditt hotell och slipper släpa ditt bagage på lokaltrafiken.

Åk taxi från Landvetter flygplats

Privat transfer 1-3 pers

Från Landvetter flygplats till hotell/adress

Prisvärd privat bil från GOT Landvetter flygplats in till ditt hotell i Göteborg.

Pris: Du betalar per bil 1-3 personer. Mycket bra pris!
Var hittar jag bilen: Du blir mött av chauffören. Se plats vid bokning.

I samarbete med GetYourGuide
Privat transfer till Göteborg Landvetter flygplats

Privat transfer 1-6 pers

Från hotell/adress till Landvetter flygplats

Prisvärd privat bil från Göteborg till GOT Landvetter flygplats.

Pris: Du betalar per bil 1-6 personer. Mycket bra pris!
Var hittar jag bilen: Du blir hämtad på ditt hotell eller adress.

I samarbete med Viator

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser om det kommer fram folk till er inne i terminalen och erbjuder er transport, åk INTE med. Ni vet ej vem som erbjuder er transport in till Göteborg. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Informationen för att fråga om transport.
Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med olika partners för bokning av transfers.

Göteborg Landvetter Airport

Landvetter flygplats utveckling
Göteborg Landvetter Airport växer så det knakar.....

Karta - Göteborg Landvetter Airport
Top