Om oss I love Goteborg

Välkomna till vår sida om Göteborg

Va kul att ni har hittat till vår hemsida om Göteborg

Vi som driver ilovegoteborg ä två systrar som kommer ifrån och bor i Göteborg. Vi startade vår Göteborgsguide efter vår guide om vår andra älskningsstorstad New York.

I Love Goteborg
Hos oss kan du boka biljetter till evangemang, boka olika hotellpaket, upplevelser, få specialerbjudanden via våra samarbetsspartners som du bara hittar hos oss! Läsa reseguider, få tips om vad som händer i Göteborg både för vuxna som barn. Vi samarbetar både med stora och små aktörer i Göteborg som vill sprida sina event till alla våra läsare. Våra besökare är den trogna göteborgaren och turister från när och fjärran som vill besöka vår stad.

Ni hittar även vår guide på engelska.

Göteborg - vinter och sommar
Ja, ni som kommer från Göteborg tänker nog först och främst på de kalla vindarna. Det stämmer verkligen, vi har kalla vindar och när det inte blåser en dag, kan man undra vad som har hänt. Personer som har varit på besök under vintertid kan inte förstå att det känns kallare här än uppe i Lappland.... det är de bistra vindarna från havet som går rakt in i själen.

Om vi får fina somrar då blommar staden verkligen upp. Alla får ett leende på läpparna och tänker, gud äntligen av med vinterjackan, vantarna och mössan och dags att sätta sig på en uteservering. I april börjar de montera upp uteserveringarna....

Vid juletid vaknar vi göteborgare upp lite ur dvalan och besöker gärna Julstaden i city och Jul på Liseberg. Dricker lite glögg med pepparkakor och drömmer om sommaren på Liseberg.

Självklart är ni välkomna till staden när ni vill - men vi tycker allt det är mysigast på sommartid.

Om oss i love goteborg

Vad göra i Göteborg?
Tycker ni om storstäder med shopping, kanske gå på en teater, besöka ett museum, historia, gå runt och mysa och fika, nöjen... ja då rekommenderar vi er att besöka Göteborg.

Det händer mycket i vår stad, för er som kommer utifrån kommer ni inte att undgå vår ombyggnad av "Västlänken". Det byggs och grävs i hela staden. Det mesta skall vara klart innan vår stad fyller "400 år" år 2021 med firas i staden år 2023.

Staden är lagom stor, mycket gåvänlig, har citypuls och för er som gillar havskust har kommit rätt! Här finns många bra fiskrestauranger och mysiga cafeer och på sommaren blommar staden upp lite extra. Gör gärna ett besök via båt till öarna i norra och södra skärgården.

Annonsera/Samarbeten på ilovegoteborg.se
Vi startade I Love Göteborg 2007 och arbetar kontinuerligt med att vår hemsida. Vi samarbetar idag med olika intressenter och samarbetspartners. Vi vill gärna se fler samarbeten framöver. Hör gärna av er om ni är intresserade av ett samarbete eller av att annonsera på ilovegoteborg.se.

Maila oss gärna och berätta mer om er och vad ni är intresserade av.
Välkommen med din förfrågan till: [email protected]

Artiklar på ilovegoteborg.se
Läs gärna våra artiklar om Göteborg där vi skriver om smått och gott. Vi erbjuder artiklar där ni som kund kan skriva en artikel och länka in till er egen hemsida eller till en kund. Våra artiklar passar in i vårt innehåll om Göteborg. Hör gärna av er om ni är intresserade av att placera en artikel på ilovegoteborg.se.

Välkommen med din förfrågan till: [email protected]

Frågor kring bokningar via vår hemsida I Love Göteborg
I Love Göteborg samarbetar med olika Partners/Leverantörer med diverse aktiviteter i Göteborg. Vi är ingen resebyrå utan säljer flygbiljetter, hotell, aktiviteter, nöjesbiljetter via andra aktörer. Efter genomförd bokning och frågor uppstår - kontakta i första hand de som är ansvariga för den aktivitet ni har bokat.

Ni får såklart även kontakta oss - men beakta att det kan ta några dagar innan vi svarar. Maila till: [email protected]

I love goteborg drivs av företag
I Love Göteborg drivs av Annika och Helen Larsson, Larsson Studio i Sverige AB, org. nr: 556693-9640. Följ oss gärna på Facebook »

Top