Hisingen Runt

Båtutflykt runt Hisingen på kvällen.

Hisingen runt 4 timmar på båttur!

Njut av en tur på Göta Älv och Nordre Älv på en båttur på Hisingen. Du kan åka på en tur runt Hisingen mellan april - sept! Det går också att åka med på en tur där du kan boka en middagskryssning runt Hisingen.

Hisingen runt presenteras i samarbete med Strömma och Upplevelse.com där du bokar ditt event senare. Bokar gör du enkelt via bokningslänkarna intill turen nedan.

Hisingen runt är populär, boka gärna era biljetter online.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Köp biljett till Hisingen runt i Göteborg

Båttur runt Hisingen

Boka en kvällstur med båt runt Hisingen. Båten avgår från Lilla Bommen och turen tar fyra timmar. Båten passerar Göta Älv och Nordre Älvs och åker på Björköfjorden och sedan tillbaka till Göteborgs hamn. Ni passerar självklart ruinen Bohus Fästning som tonar upp sig på berget i Kungälv.

I biljetten ingår guidning och båtresa.

Säsong: 19 apr - 21 sep, 2024
Avgår: olika dagar i veckan. Tid: 4 tim

Köp biljett till Hisingen runt i Göteborg

Hisingen runt - Boka din biljett senare!

Köp ett presentkort till en vän eller till någon som fyller år. En som alltid har längtat att få se Hisingen från vattnet. Turen är på 4 timmar. Båten passerar Göta Älv och Nordre Älvs och åker på Björköfjorden.

I biljetten ingår guidning och båtresa.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: April - Sept, 2024
Tid: 4 tim

Boka en Middagskryssning runt Hisingen i Göteborg

Middagskryssning runt Hisingen

På denna tur ingår middag på båtturen runt Hisingen. Båten passerar Göta Älv och Nordre Älvs och åker på Björköfjorden. Du åker båt i 4 timmar medans du avnjuter mat och en utsikt över Hisingens kulturlandskap och klippor och ruinen Bohus Fästning. Båten avgår från Lilla Bommen.

I biljetten ingår båtresa inkl. förrätt och huvudrätt från menyn.

Säsong: 19 apr - 21 sep, 2024
Avgår: Lilla Bommen Tid: 4 tim

Titta gärna på filmen om brunchkryssning i Göteborgs Skärgård

Hisingen runt i Göteborg
Åk på en härlig tur med båt och ät en god middag på turen runt Hisingen. Se filmen om "Hisingen runt" för att få dig en uppfattning av turen.

Go City Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Ett Göteborg turistkort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Universeum

Göteborgs Stadsmuseum

Bohus Fästning

Maritiman

Båt till Vinga

Sjöfartsmuseet Akvariet

Lilla Skärgårdsturen m.m

Karta - Hisingen

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Hisingen runt i Göteborg
19 apr - 21 sep, 2024
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
19 apr - 21 sep, 2024
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma och Upplevelse. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma resp Upplevelse.com Bilder: Strömma.
Top