The Reef

Boka en weekend till The Reef i Fredrikshamn.

Äventyrsbadet The Reef i Fredrikshamn!

Stena Line tar er från Göteborg till familjeäventyret The Reef i Danmark (Fredrikshamn). Bada i vattenlandet, relaxa i bubbelpooler, njut av karibisk värme, simma i vågorna och efter en dag i vattenparken slappnar ni av på ert hotellrum på Scandic The Reef.

Biljetter till färja + The Reef presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel & Retail Group). Boende på The Reef i samarbete med Scandic.

Du får upp till 20% rabatt på färjebiljetten med Stena Line när du bokar båtresa och hotell samtidigt hos Sembo.

The Reef Fredrikshamn Danmark

The Reef Hotel & Resort

Göteborg - Fredrikshamn | ca 3 tim

Säsong: 2024
På hotellet i Danmark, Scandics fyrstjärniga hotell mitt i Fredrikshavn city hittar ni äventyrsbadet The Reef. Alla som bor på hotellet går in till äventyrsbadet gratis. Bada i det varma härlig vattnet i det karibiska landskapet. Det finns bubbelpooler, palmer, rutschkanor, grottor, klätterväggar och vattenkanoner mm. Inne i badet är det fuktig värme och musik spelas i högtalarna. Ni kan handla enklare mat i restaurangerna inne i badhallen.

Badet passar både små som stora barn. Inne i vattenlandet finns det en speciell avdelning för små barn. Ni kan gå runt och hitta lite olika pooler.

När ni kommer fram till Fredrikshavn efter ca 3 timmars båtfärd så tar det ca 10 min att gå till Scandic The Reef Hotel & Resort.

Tänk på - när du kommer till bokningssidan hos Sembo!
Fyll i antal personer och datum du önskar åka i sökrutan längst upp på Sembos hemsida. Tryck sedan på sökknappen och du får fram The Reef i listan om dina valda datum är lediga. Klicka då på knappen VÄLJ och du kommter in på bokningssidan. Där kan du lägga till färja - klicka på Lägg till Färja.

Om The Reef är fullbokat på dina valda datum, ser du The Reef längre ner i listan över hotell, du behöver då välja andra datum.

Tips inför er äventyrsresa till The Reef:

  • Ta med en egen badhanduk.
  • Vill du inte byta om i omklädningsrummen vid badet kan du byta om på ditt hotellrum och ta hissen direkt ned till bottenplan där badet ligger
  • För att slippa ta mer er mobiltelefon och kontokort till badet kan ni sätta upp allt på rummet istället. Dra ditt kort i receptionen när ni checkar in så löser det allt. När du handlar på hotellet säger du ditt rumsnummer och betalar när du checkar ut.
  • Känner du att du har tid för lite bad efter att du har checkat ut, går det att bada i mån av plats. Du får hämta ut ett temporärt kort i receptionen.

Boka kryssning till The Reef här »

Film om The Reef

Bad The Reef i Fredrikshamn, Danmark
Gör ett besök på The Reef. Tips: Åk gärna hit en vardag för att slippa köer.

Scandic The Reef Fredrikshamn Danmark

Hotell Scandic The Reef

Boka boende på Scandic The Reef inkl. entré till äventyrsbadet

Har du redan bokat båtresan? Boka endast boende på The Reef via Scandic
The Reef hotell i Fredrikshavn ingår i Nordens största hotelloperatör Scandic. Här kan du boka ditt boende på Scandic The Reef. Du som bor på hotellet har fritt inträde till äventyrsbadet.Prova på den 80 meter långa vattenrutschbanan, kämpa mot strömmen i kanalerna eller försök dyka ner till botten av den 3,5 meter djupa dykpoolen. Året runt kan du bada under öppen himmel i den uppvärmda poolen. Här äter du gott både under dag i vattenlandet och i hotellets restaurang. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé.

Säsong: Året om

Fri entré till äventyrsbadet The Reef för alla hotellgäster!

Fler roliga upplevelser i Danmark med färja från Göteborg

Danmark har många roliga nöjesparker och badland som du enkelt tar dig till med Stena Line färjan från Göteborg. Ta med bilen ombord och åk färjan till Fredrikshavn. Resan över tar ca 3 timmar. Väl i Danmark har du flera roliga semesterdestinationer att välja på.

Lalandia Billund Danmark från Göteborg
Lalandia Billund med färja från Göteborg
Göteborg - Fredrikshamn - Billund | Hela året runt

Lalandia är Skandinaviens största vattenpark. Intill ligger också LEGOLAND®. Ta färjan från Göteborg till Fredrikshamn. Kör sedan ca 3 timmar till Billund och checka in. Badland är kul för alla. Paketresa: Färja (Stena Line) Göteborg - Fredrikshamn, hotel Lalandia. Inträde till vattenparken Aquadome och lekplatsen Monky Tonky är gratis för boende på Lalandia.

Mer om Lalandia

20% rabatt på färjebiljett med Stena Line när du bokar paketresa hos Sembo.

Paketresor presenteras i samarbete med Sembo.
Legoland Billund Danmark
LEGOLAND® Billund med färja från Göteborg
Göteborg - Fredrikshamn - Billund | 23 mar - 3 nov 2024 + Julöppet

Alla barn har säkert hört talas om det LEGOLAND® - här är allt av lego! Det är Danmarks mest kända nöjespark för barnfamiljer och barn i alla åldrar. Intill ligger både en djurpark och en vattenpark. Paket resa: Färja (Stena Line) Göteborg - Fredrikshamn och välj ditt hotel vid LEGOLAND® Billund. Entrébiljett till LEGOLAND® ingår i Legolands egna hotell med sk. Resortpass. Öppet alla dagar mellan juni - augusti 2024.

Mer om LEGOLAND® Resort

20% rabatt på färjebiljett med Stena Line när du bokar paketresa hos Sembo.

Paketresor presenteras i samarbete med Sembo.
Båttur till The Reef i Fredrikshamn
1 jan - 31 dec 2024
Danmarksterminalen, Masthuggskajen Göteborg
Köp biljett
Karta - The Reef
Top