Julstaden Göteborg 2022

Julmys i december i Göteborg

Här hittar du julaktiviteter i Göteborg!

Göteborg är en mysig julstad där det finns en del att uppleva. Sedan 2004 öppnar Julstaden Göteborg upp sina dörrar i november. Vi får hoppas att vi i år får lite fin gnistrande vit snö. Invigningen av Göteborgs julstad startade förra året den 19 nov, 2021.

Vi tipsar er om vad som är på gång i Göteborg inför julen. Den mysiga belysningen som är runt omkring i stan burkar tändas i mitten av november och lyser fram en bit in på det nya året. Det blir också julmarknader, julmusik, julbord, tomtar och mycket mer.

Nedan hittar ni ett urval av julmys i Göteborg. Vi kommer uppdatera sidan kontinuerliget under året.

För er som vill övernatta på hotell under julen se prisvärda hotellpaket »

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Justaden Göteborg 2021

Invigning Göteborgs Jul i Göteborg

Äntligen kan vi se fram emot ett ljusare år när gäller julen i Göteborg. Förra året 2020 lyste endast julljusen över staden. I år blir det den 18:e upplagan av Julstaden Göteborg med mycket fler event. Julstaden startar fredagen den 19 november.

Både gamla som nya event väntar dig som tänker spatsera runt i ett glittrande Göteborg. Julgranens ljus på Gustav Adolfs Torg tänds den 26 november och det berömda julhjärtat vid Lejonbron är på plats.

Nytt för i år är också två stora julbockar som intar Kungstorget vid Saluhallen. Skyltsöndagen för NK avslöjar sina fina julfönster den 21 nov från kl 10.50. Liseberg öppnar äntligen också den 19 november. Vill du mysa med julmarknader kan du besöka Haga, Kronhuset, Nordstan och Liseberg.

Vad sägs om en ny konstisbana utomhus i Kronhusparken med tak! Julsång vid Vallgraven, det blir Paddanbåten som färdas med körer som: Lodolakören, Göteborgs Ungdomskör, Solid Gospel. Musik vid Kungstorget, vad sägs om lokala artister, körsång och även välkända artister som tex Malena Ernman, Arvingarna, Mari Boine, Maja Francis och Adolphson & Falk.

Nytt för i år är en 360 graders filmupplevelse om Göteborgs historia i Bältesspännarparken. Filmduken är 8 meter hög och 30 meter bred och är 12 minuter lång.

Eller vad sägs om en jukonsert där intäkterna går till Stadsmissionen. Det blir på Pustervik med Augustifamiljen med stjärnor som Bo Sundström och Mia Skäringer med flera.

Missa inte att du också kan ta en tur med Amfibiebussen i Göteborg under december månad eller boka en adventsbrunch med Strömma i Göteborgs Skärgård.

Boka Min Sanna Jul hotellpaket

Min Sanna jul

Biljett + Hotell

Stora Teatern | 20 dec 2022
Åter igen får vi se Sanna Nielsen med sin julkonsert. Det blir en magisk julkväll nära julafton. Mys en kväll i vinterkvällen med Sanna och hennes musiker.

I paketet ingår: Biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka Carola och Måns hotellpaket

A Grand X-mas Carola Måns

Biljett + Hotell

Scandinavium | 10 dec 2022
Här blir det julkänsla med två av Sveriges julälskande artister. Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist sjunger julsånger och även några låtar från deras egna material. De backas upp av ett trettonmannaband.

I paketet ingår: Biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg 2021

Julmys och julmarknad

Liseberg | premiär 19 nov - 30 dec, 2021
Förra året 2020 var Liseberg stängt pga covid-19, med endast en stor upplyst julgran i Liserbergstornet. Även i år får vi se den stora julgranen tändas över staden. I år blir det lite som vanligt igen med julmarknad med olika hantverkare, god julmat och ett besök med önskelistan till jultomten.

Mer om Jul på Liseberg.

Julgranen på Gustav Adolfs Torg

Göteborgs Julgran på Gustav Adolfs Torg

Ljusen tänds på granen den 26 november

Gustav Adolfs Torg | 26 nov 2021 - 13 jan 2022
Den traditionsenliga julgranen på Gustaf Adolfs torg sätts på plats som vanligt på Gustav Adolfs Torg. Granen kommer på plats några dagar innan den 26 november. Det är en vanlig rödgran som har växt på en öppen åker på privatägd mark. Den kommer vara cirka 17 meter hög när den monteras på Gustaf Adolfs torg. Granens ljus tänds upp på fredagen den 26 november och tjugondag Knut den 13 januari demonteras den ner och släcks.

Sjungande julgranen vid Kopparmärra

Den Sjungande Julgranen

Julsånger

Kungsportsplatsen | inställt 2021
Vanligtvis varje år kan vi lyssna till den sjungande julgranen på Kungsportsplatsen (vid statyn Kopparmärra). En tradition sedan 2004 med inspiration från The singing Christmas Tree i New York. Julgranskören består av olika körer. I år 2021 tyvärr inställt.

Mer om den Sjungande Julgranen

Om Den Sjungande Julgranen
Amy Elizabeth Wheeler var en av deltagarna i den sjungande julgranen i New York. Efter hon kom till Sverige kom hon att tänka på att en sådan kör skulle passa bra i Göteborg. Tillsammans med Per Sandström from GöteborgsOperan fick de liv i idéen och vid Julstadens premiär 2004 var en jultradition född.

Göteborgs Lucia

Lucia

Luciakonserter i Göteborg

Olika ställen | luciatåg kan bokas inför 2021
1940 fick Göteborg sin första Lucia, 17-åriga Mette Sörvik från Utbynäs. År 2015 lade traditionen ned att välja Lucia men från år 2017 är det musikprogrammet på Hvitfeldtska gymnasiet som tagit över traditionen med Lucia. De brukar sprida ljus och värme och sång under december med Luciakonserter på olika ställen i Göteborg. I år kommer lucias krona ljusa och program för 2021 kan läsas på deras hemsida.

Mer om Göteborgs Lucia

Boka Min Sanna Jul 2021

Min Sanna Jul

Biljett + Hotell

Göteborgs Konserthus | 13 dec 2021
God Jul med Sanna Nielsen. Kom till Göteborgs Konsertshus och hör Sannaa Nielsen sjunga julsånger. Sångerna blir i en annan tappning. I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist.

I paketet ingår: Biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Fler hotellpaket i Göteborg hittar du här »

Jul Kronhuset Göteborg

Kronhusbodarna

Kronhusjul i Göteborg

Kronhuset | 27 nov - 23 dec, 2021
Äntligen är Kronhusjul tillbaka igen och lyser upp i vintermörkret! Här i Göteborgs historiska hjärta kan du handla julklappar av högsta kvalitet av hantverkarna i Kronhusbodarna samt olika utställare i Kronhuset och på Kronhusgården. Även HDK Valand gästar med sin julmarknad. Under adventshelgerna kan du uppleva kulturella evenemang och guidade visningar.

Kronhusbodarna har öppet tom 23 dec: mån-fre kl 11-18, lör-sön kl 11-16 (11-12 dec, kl 11-17)

Årets julmarknad i Kronhuset pågår 9-12 december. Tors-Fre 11-18, Lör-sön 11-17

Under helgerna möter du även utställare på Kronhusgården fram till 19 dec.

HDK Valands Julmarknad gästar Kronhuset 13-15 december.

Mer om Kronhuset

Goo Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Göteborgs upplevelsekort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Götheborgsutkiken

Bohus Fästning

Maritiman

Gunnebo Slott

Båt- och Bussturer m.m

Nordstan Tomten jul

Jultomten i Nordstan

Julpremiär 27 nov

Nordstans Shoppingcenter| Julpremiär 27/11 och julmarknad 1/12-23/12, 2021 (Jultomten tyvärr inställd)
Nordstan brukar inviga julen med att Tomten hälsar på 12.00-16.00 men i år har jultomten fastnat på Sibirien och kommer tyvärr inte. Det blir ändå julfirande och julmarknad i år.

Mer om evenemang i Nordstan

Haga shopping

Jul i Haga

Julbelysning och Julmarknad i Haga

Haga | startar 27 november - 19 december, 2021
Varje år tänds ljusljuset i Haga och pryder gatorna och julkänslan börjar infinna sig. Mys i affärerna längst Haga Nygata och slink in på ett café och drick lite varm choklad tillsammans med något gott. På adventshelgerna är det julmarknad där du hittar allt från hantverk till god julmat. Pågår varje lördag och söndag under fyra adventshelger fram till 19 december.

Mer om Jul i Haga

Julklappsvagnen vid Drottningtorget

Julklappsvagnen

Skänk presenter!

Drottningtorget | 4 dec 2021 kl: 11:00 15:00
Skänk julklappar till de behövande i Göteborg. Skänk till barnen och äldre som har det lite tufft. Stadsmissionen tar hand om paketen och distribuerar de vidare. Vagnen tar en vända i Göteborgs centrum. Start och stopp är vid Drottningtorget. Vagnen stannar även på följande platser, Majorna, Valand, Härlanda, Sankt Sigfrids plan, Drottningtorget och Wieselgrensplatsen. Ett samarbete mellan stadsmissionen och Spårvägssällskapet Ringlinien.

Kan du inte besöka julklappsbåten eller julklappsvagnen den 4 december? I år kan ni också lämna in julklappar och presentkort i samtliga second hand-butiker. Mellan 27 november och 12 december är du välkommen in till någon av stadsmissionens tolv butiker i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka och Alingsås. Julklapparna lämnas på speciella insamlingsplatser i butikerna och går direkt till barnfamiljer som lever i fattigdom.

I år kommer även julklappsbåten ihop med Vrångö Transport. Båten kommer för att samla in julklappar i Göteborgs södra skärgård. På bryggorna bjuds det på julfika och underhållning. När julklappsbåten lägger till har du möjlighet att lämna över en julklapp.

Mer om Julklappsvagnen i Göteborg

Tomten i NK

NKs julfönster - Skyltsöndag

Vad blir det för julskyltningen i NK:s skyltfönster i år?

NK | Skyltsöndagen 21 nov från kl 10.50 - 2021
Vad blir det för tema i år? Alltid lika spännande att se vad som döljer sig i de stora skyltfönstren utanför NK. Under Skyltsöndagen som infaller den 21 november i år 2021. Tomten anländer i en julparad. Tid: Strax före kl. 11.00

Tomten är på plats i varuhuset för att ta emot julönskningar. Plats: Plan 2 Tid: Kl. 11.00–17.00
Upplev NK:s gnistrande julmusikal. Plats: Plan 2 Tid: Kl. 12.00, 14.00 och 16.00

Lördagar - 4/12, 11/12 och 18/12 Tid: 13, 15 och 17.
Showtime Plan 2
Fototime med 3 Artister
Dansshow i skyltfönstret
Levande docka i skyltfönstret
Minglande acapella kör i varuhusen

Lucia den 13/12 kl.13 och 17.

Adress: Östra Hamngatan

NK

Körsång vid Kungsportsbron under julen

Julsånger vid Vallgraven

Körsång

Kungsportsplatsen | vardagar kl. 18.00 - 19.30, helger kl. 16.00 - 17.30. Datum: 28 nov, 1 - 5 dec, 8 dec, 10 - 12 dec, 15 dec, 17 - 19 dec 2021
Vad sägs om lite körsång under nov och december mitt i stan vid Vallgraven. Det blir sång från paddanbåtarna som utgår från Kungsportsplatsen. Turen går från Kungsportsplatsen i vallgraven förbi Rosenlund och vänder när den når älven.

Onsdag, fredag, lördag och söndag eftermiddag mellan den 28 nov och 19 december, framför några av Göteborgs körer populära julsånger, under konstnärlig ledning av Amy Elizabeth Wheeler.

Deltagande körer: Lodolakören, Göteborgs Ungdomskör, Solid Gospel

Konstis skridskor vid Kronhusparken

Skridskoåkning i Kronhusparken

Konstis under tak

Kronhusparken | 27 nov – 19 dec 2021. Alla dagar kl. 11.00 – 18.00
Vill ni prova på att åka skridskor på en konstisbana utomhus. Konstisen gör att man även kan åka i ruskväder då banan är under tak. Området runtomkring är fint juligt upplyst. Aktiviteten är helt kostnadsfri och skridskor och hjälm finns att låna helt kostnadsfritt. Kronhuscaféet kommer att sälja varm dryck och något att tugga till. Vill du se vad som mer händer runt Kronhuset, se här.

Praktisk info: max 50 på isen samtidigt. Skridskor och hjälmar finns att låna kostnadsfritt. Ingen bokning krävs.

Adress: Kronhusparken

Julscen på Kungstorget Göteborg

Julscen på Kungstorget

Julmusik

Kungstorget | 15 - 19 dec 2021, kl 16.15 - 16.45 och 17.15 – 18.00, 19.00 – 20.00.
Kom till Kungstorget och lyssna på musik. Kostnadsfritt. Ingen bokning krävs. Det blir lokala artister, körsång och även välkända artister.

Boka Christmas by Wallmans

Christmas by Wallmans

Biljett + Hotell

Kungsportshuset | 19 nov 2021 - 18 dec 2021
Kom till Kungsportshuset och fira in julen. Wallmans fyller 30 år i år och kommer på besök till Göteborg. Ät julinspierad mat med show.

I paketet ingår: Biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka en tur med amfibiebuss i Göteborg

Amfibiebuss Göteborg

Testa en tur under julen med amfibiebussen i Göteborg. Vad sägs om en tur med bussen som förvandlas till en båt lite senare i turen. Bussen tar er förbi flera kända sevärdheter på land och sedan åker bussen ner i vattnet. Den första amfibiebussen tog sig en tur i Stockholm 2014 och år 2019 var det dags i Göteborg.

Ni åker förbi flera kända attraktioner i Göteborg. Guidning ingår.

Säsong: nov - 19 dec (vissa dagar)
Tid: 60 min - 75 min
Direktbiljett: Du bokar datum direkt vid köp av din biljett

Köp biljett till klassisk julbord

Klassisk julbord på M/S St Erik

Julbord i skärgården

Lilla Bommen | 11 nov - 22 dec, 2021
Boka ett julbord ombord på M/S S:t Erik. På M/S S:t Erik serveras underbar julmat i sekelkiftesmiljö. Njut av god julmat under er tur i Göteborgs Skärgård.

Klassiskt julbord Strömma 2020

Klassiskt julbord på M/S Göteborg

Julbord i skärgården

Lilla Bommen | 16 nov - 22 dec 2021
Åk med på en härlig vinterkryssning med M/S Göteborg. Under 3 timmar får du njuta av en buffé med alla klassiska julfavoriter.

Boka jullunch med Strömma 2020

Jullunch på M/S S:t Erik

Jullunch i skärgården

Lilla Bommen | 23 nov - 22 dec 2021
Åk med på jullunch med M/S St Erik i Göteborgs skärgård. Vad sägs om flera sorters sillar, lax och mycket mer som ni känner igen på julbordet. Därefter blir det dessertbordet med hemmagjord chokladtryffel, ris á la malta, mandelkaka med vit choklad och givetvis julgodis.

Boka Adventsbrunch i Göteborg

Adventsbrunch

Brunch med julbord

Lilla Bommen | Helger 20 nov - 19 dec 2021
Ni välkomnas med en glögg när ni stiger ombord. Avnjut sedan en härlig brunch med julbord på M/S Göteborg. Julbordet bjuder på välkända klassiker tillsammans med unika nyheter och spännande varianter av våra svenska julbordsfavoriter. Passar er som gärna äter julbord under lunchen.

Köp biljetter till Annedalskyrkan

Annedalskyrkan

Biljetter

Annedalskyrkan | dec 2021
Boka biljetter till Annedalskyrkan julen 2021. Missa inte att boka biljetter!

Boka Elvis Christtmas i Annedalskyrkan Göteborg

Elvis Christmas 2021

Julkonsert

Annedalskyrkan | 9 dec 2021
Lyssna på julsånger av Elvis tolkade av rockbandet "The Refreshments", Elvis Christmas. De firade faktiskt 30 år som band år 2020. Bandet bestär av: Joakim Arnell, Johan Blohm, Jonas Göransson samt Mats Forsberg.

Boka Jul med mat i Vasa Göteborg

Jul - Mat - Quiz - Musik i Vasa

Julunderhållning

GTS Konferens & Festvåning | 3 - 18 dec 2021 (spridda datum)
Denna julkväll blir det jultallrik med sång av olika artister. En riktig trevlig julkväll helt enkel.

Biljetter till Takida på Scandinavium

Takida

Konsert

Scandinavium | 10 dec 2021
Missa inte att se Takida på Scandinavium.

Boka Deckargåtan i Grevens Tid

Deckargåtan i Grevens Tid

November teater

GTS Konferens & Festvåning | 6, 20, 27 nov, 2021
Fyra akter, trerätters middag och en spännande deckargåta. Drama och humor i denna teateruppställning. Vem är mördaren ? Dramat utspelar sig kring Greve Samuel Af Ugglas och hans familj under 1700 talet.

Boka en spökvandring i Göteborg

Spökvandring i Göteborg

Spökvandring runt det gamla Göteborg, I biljetten ingår en 3-rätters middag som serveras innan vandringen startar. Middagen serveras på Erik Dahlbergsgatan 9, på GTS (Göteborgs Fest och Konferensvåning). Spökvandringen startar på Gustav Adolfs Torg kl 20.

Ta på bekväma skor och ni kan välja vandring med eller utan middag!

Säsong: 12 nov 2021 - 22 april 2022 (spridda datum)
Avgår: Möt era spöken på Gustav Adolfs Torg. Tid: vem vet när det är spöken med....

Julmarknader i Göteborg - 2021

Jul är ju julmarknadernas tid och i Göteborg hittar du en hel del julmarknader runt om i stan.

Julmarknader 2021:

Kronhuset: Julpremiär den 27 nov, Julmarknad 9-12 dec, 2021)
Göteborgs äldsta hus hittar du i Kronhusbodarna strax bakom Gustaf Adolfs Torg. Här möts du av julstämning. Det blir försäljning inne i kronhuset och ute på borggården. Ni kan möta utställare och aktörer under helgerna fram till 19 december. Adventshelgerna kommer det bli olika kulturella evenemang och guidade visningar.
Öppettider: Kronhusbodarna har öppet mån-fre kl 11-18, lör-sön kl 11-16 (11-12 dec, kl 11-17)

HDK Valands julmarknad besöker Kronhuset 13-15 dec.

Nordstan: Julpremiär 27/11 och julmarknad 1/12-23/12. 2021
Inne i Shopping Centrat Nordstan är det julmarknad med massor av hantverkare. Allt från mat till julsaker.
Öppettider: se hemsida

Liseberg: 19 nov - 30 dec, 2021
Kom till Liseberg och mys runt och handla från utställarna i bodarna.

Haga: 27 november och pågår varje lördag och söndag under fyra adventshelger fram till 19 december, 2021
Julmarknad i Haga. Göteborgs mysiga stadsdel med kullerstensgator, fik och små affärer. Försäljning både i affärer och marknadsstånd ute längst Haga Nygata.
Öppettider: Varje lördag och söndag under fyra adventshelger.

Gustav Adolfs Torg: (Inställt 2020)
Det blir en helg med krispig vinterluft, goda dofter och smaker, mängder av utställare, levande musik och framförallt en värmande julstämning.
Öppettider: Kl. 10-16. Knipplekullen 8-10 (Hisingen)

Julmarknad Sankt Jörgen Park: (Inställt 2021)
Gör ett besök ut till Hisingen och besök årets julmarknad på Sankt Jörgens Park.
Öppettider: Kl. 11-17. Knipplekullen 8-10 (Hisingen)

Kville Saluhall: Lördag den 11 december kl 10-16, 2021
Kvillejul arrangeras utanför Kville Saluhall. På plats bjuds det bland annat på julmarknad, vackra julsånger och granförsäljning. Tomten kommer också. Det bjuds på glögg och pepparkakor.
Öppettider: Kl. 10-16. Gustaf Dalénsgatan 2 (Hisingen), Jultomten finns på plats kl. 11.00-14.00 och tar emot barnens julklappsönskningar.

Julmys lite utanför Göteborg

Tjolöholm Slott: 12-28 November 2021
Tjolöholm slott bjuder in till julstämningshelger. Boka biljett till eventet. Utställarna kommer att finnas i godsets olika lokaler, bland annat det rymliga sädesmagasinet. I Magasinet finns även tomten som tar emot barnens önskningar. Vad sägs om att boka en Christmas Tea i år !
Öppettider: se hemsidan

Stora Holms Säteri: 4 - 5 december, 2021
Julmarknaden hålls alltid helgen den andra advent. Marknaden hålls i år inomhus i alla gårdens lokaler, som tex Stenstallet, Trådgårdhuset mfl.
Öppettider: se hemsidan

Nääs Fabriker: 27 - 28 nov, 2021
Julmarknaden kommer till Näss fabriker med ett brett utbud av utställare av hantverk, ni kommer kunna köpa något gott att äta och det blir aktiviteter för barnen. Det sägs även att självaste tomten kommer på besök i år.
Öppettider: se hemsidan.

Gunnebo julmys: 20-21 nov och 27-28 nov, 2021
Det blir lokala hantverkare och västsvenska livsmedelsproducenter som du kan köpa produkter ifrån. Njut av glögg med pepparkakor och julsånger.
Öppettider: Kl 11 - 16.

Nyårsvents i Göteborg!

Missa inte fyrverkerierna vid Göteborgs hamn under nyårsafton.

Nyårsfirande Kvillepiren i Göteborg

GP:s årliga Nyårsfyrverkeri

Göteborgs hamn - 31 dec 2021, kl. 17.00!

Kvillepiren | i år blir fyrverkeriet större då det var inställt år 2020/2021
Kom och se det härliga fyrverkeriet. I år blir det lite fler stora pjäser och de blir lite större än tidigare år. Försök att håll avstånd, Följ restriktionerna, håll avstånd och undvik att åka kollektivt. Det finns flera platser att se nyårsfyrverkeriet, Kvillepiren, Operan, Göta Älv bron, Lilla Bommen, Ramberget, Masthuggskyrkan och självklart längst med älven på båda sidor. Nu hoppas vi bara på bra väder.

Nyårspaket Clarion Hotel Post

Nyårspaket

5-rätters middag på Norda, Nyårsfest och övernattning

Kom och fira in det nya året med oss på Clarion Hotel Post i restaurang Norda. Efter middagen väntar en nyårsfest i Drottningporten med artisten Dotter och självklart nedräkning inför tolvslaget. När ni vaknar upp står en magisk hotellfrukost uppdukad som den bästa starten på det nya året.

Foto: Clarion Hotel Post

Nyårspaket Clarion Hotel Post

Nyårspaket

3-rätters middag i bankettsalen, Nyårsfest och övernattning

I bankettsalen Drottningporten dukas det upp för fest med välkomstbubbel, 3-rätters middag och nyårsfest med underhållning av artisten Dotter. Vid tolvslaget blir det nedräkning där Dotter river loss det nya året. Efter en god natts sömn erbjuds en härlig frukost.

Foto: Clarion Hotel Post

Populära jul event i Göteborg 2021
13 dec 2021
Konserthuset Göteborg
Köp biljett
16 nov - 22 dec 2021
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
11 nov - 22 dec 2021
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
20 nov - 19 dec 2021
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
20 dec 2021
Annedalskyrkan Göteborg
Köp biljett
25 nov - 10 dec 2021
Lisebergsteatern Göteborg
Köp biljett
19 nov - 18 dec 2021
Kungsportshuset Göteborg
Köp biljett
Julsidan presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic, Strömma och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster, Showtic Strömma eller Nöjesresor beroende på var du bokat dina biljetter. Bilder: Ticketmaster, Showtic, Strömma, Nöjesresor och resp hemsida.

Jul i Stockholm

Vill ni åka till Stockholm och fira jul kan ni hitta mer om julfirande i Stockholm här.

Top