Julstaden Göteborg 2022

Julmys i december i Göteborg

Här hittar du julaktiviteter i Göteborg!

Göteborg är en mysig julstad där det finns en del att uppleva. Sedan 2004 öppnar Julstaden Göteborg upp sina dörrar i november. Vi får hoppas att vi i år får lite fin gnistrande vit snö. Invigningen av Göteborgs julstad startade förra året den 19 nov, 2021.

Vi tipsar er om vad som är på gång i Göteborg inför julen. Den mysiga belysningen som är runt omkring i stan burkar tändas i mitten av november och lyser fram en bit in på det nya året. Det blir också julmarknader, julmusik, julbord, julshower, tomtar och mycket mer.

Nedan hittar ni ett urval av julmys i Göteborg. Vi kommer uppdatera sidan kontinuerliget under året.

För er som vill övernatta på hotell under julen se prisvärda hotellpaket »

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Justaden Göteborg 2021

Invigning Jul i Göteborg

Julstaden Göteborg

Vi hoppas att julen firas utan corona detta året med. Förra året 2021 var ett underbart julår med ett öppet Liseberg och julmys lite överallt. I år blir det den 19:e upplagan av Julstaden Göteborg. Julstaden startade förra året 2021 fredagen den 19 november.

Både gamla som nya event väntar dig som tänker spatsera runt i ett glittrande Göteborg. Julgranens ljus på Gustav Adolfs Torg tändes den 26 november och det berömda julhjärtat vid Lejonbron var på plast.

Skyltsöndagen för NK avslöjar sina fina julfönster den 21 nov. Liseberg öppnade den 19 november. Flera julmarkander fanns också på plast i Haga, Kronhuset, Nordstan och Liseberg.

Skridskor kunde åkas på en ny konstisbana utomhus i Kronhusparken med tak! Julsång vid Vallgraven, Paddanbåtarna som färdades med körer som: Lodolakören, Göteborgs Ungdomskör, Solid Gospel. Musik vid Kungstorget, körsång och även välkända artister spelade på flera olika platser.

Nytt för förra året var också en 360 graders filmupplevelse om Göteborgs historia i Bältesspännarparken. Filmduken var 8 meter hög och 30 meter bred och är 12 minuter lång.

Missa inte att du också kan ta en tur med Amfibiebussen i Göteborg under december månad eller boka en adventsbrunch med Strömma i Göteborgs Skärgård.

Boka Min Sanna Jul hotellpaket

Min Sanna jul

Julshow + Hotell

Stora Teatern | 20 dec 2022
Åter igen får vi se Sanna Nielsen med sin julkonsert. Det blir en magisk julkväll nära julafton. Mys en kväll i vinterkvällen med Sanna och hennes musiker.

I paketet ingår: Biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka Carola och Måns hotellpaket

A Grand X-mas Carola Måns

Julshow + Hotell

Scandinavium | 10 dec 2022
Här blir det julkänsla med två av Sveriges julälskande artister. Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist sjunger julsånger och även några låtar från deras egna material. De backas upp av ett trettonmannaband.

I paketet ingår: Biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka Anders Ekborg julpaket

Anders Ekborg

Julkonsert + Hotell

Oscars Fredriks Kyrka | 10 dec 2022
Äntligen är det dags igen med Anders Ekborgs en Stilla Julkonsert! Vad vi har väntat ! Missa inte Anders fantastiska röst i Oscars Fredriks Kyrka.

I paketet ingår: julbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka Helen Sjöholm och Anna Stadling hotellpaket

Helen Sjöholm & Anna Stadling

Julkonsert + Hotell

Göteborgs Konserthus | 22 dec 2022
Nu gör kompisarna en julkonsert ihop Helen Sjöholm o ch Anna Stadling. Njut av deras julmusik dagarna innan julafton.

I paketet ingår: biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka Julglitter och operakos hotellpaket

Julglitter och Operakaos

Julbiljett + Hotell

Göteborgs Operan | 14 - 22 dec 2022
Primadonnan och tomten tävlar om uppmärksamheten. Hur skall det gå med premiären ? Går det att rädda julen ?

I paketet ingår: julbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka Bo Kaspers hotellpaket

Bo Kaspers Orkester Julkonsert

Julkonsert + Hotell

Lorensbergsteatern | 1 - 3 dec 2022
Nu vill också Bo Kaspers vara med på ett hörn och sjunga in julen. Missa inte deras konsert på Lorsensbergsteatern.

I paketet ingår: biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg 2022

Julmys och julmarknad

Liseberg | premiär 19 nov - 30 dec, 2022
Förra året var det första året efter pandemin som Liseberg öppnade igen. Helt magiskt. I år ser vi fram emot julmys på Liseberg. Missa inte deras julmarknad med med olika hantverkare, god julmat och ett besök med önskelistan till jultomten.

Mer om Jul på Liseberg.

Julgranen på Gustav Adolfs Torg

Göteborgs Julgran på Gustav Adolfs Torg

Ljusen tänds på granen den 26 november

Gustav Adolfs Torg | 26 nov 2021 - 13 jan 2022
Den traditionsenliga julgranen på Gustaf Adolfs torg sätts på plats som vanligt på Gustav Adolfs Torg. Granen kommer på plats några dagar innan den 26 november. Det är en vanlig rödgran som har växt på en öppen åker på privatägd mark. Den kommer vara cirka 17 meter hög när den monteras på Gustaf Adolfs torg. Granens ljus tänds upp på fredagen den 26 november och tjugondag Knut den 13 januari demonteras den ner och släcks.

Sjungande julgranen vid Kopparmärra

Den Sjungande Julgranen

Julsånger

Kungsportsplatsen | inställt 2021
Vanligtvis varje år kan vi lyssna till den sjungande julgranen på Kungsportsplatsen (vid statyn Kopparmärra). En tradition sedan 2004 med inspiration från The singing Christmas Tree i New York. Julgranskören består av olika körer. I år 2021 tyvärr inställt.

Mer om den Sjungande Julgranen

Om Den Sjungande Julgranen
Amy Elizabeth Wheeler var en av deltagarna i den sjungande julgranen i New York. Efter hon kom till Sverige kom hon att tänka på att en sådan kör skulle passa bra i Göteborg. Tillsammans med Per Sandström from GöteborgsOperan fick de liv i idéen och vid Julstadens premiär 2004 var en jultradition född.

Göteborgs Lucia

Lucia

Luciakonserter i Göteborg

Olika ställen | luciatåg kan bokas inför 2021
1940 fick Göteborg sin första Lucia, 17-åriga Mette Sörvik från Utbynäs. År 2015 lade traditionen ned att välja Lucia men från år 2017 är det musikprogrammet på Hvitfeldtska gymnasiet som tagit över traditionen med Lucia. De brukar sprida ljus och värme och sång under december med Luciakonserter på olika ställen i Göteborg. I år kommer lucias krona ljusa och program för 2021 kan läsas på deras hemsida.

Mer om Göteborgs Lucia

Jul Kronhuset Göteborg

Kronhusbodarna

Kronhusjul i Göteborg

Kronhuset | 27 nov - 23 dec, 2021
Äntligen är Kronhusjul tillbaka igen och lyser upp i vintermörkret! Här i Göteborgs historiska hjärta kan du handla julklappar av högsta kvalitet av hantverkarna i Kronhusbodarna samt olika utställare i Kronhuset och på Kronhusgården. Även HDK Valand gästar med sin julmarknad. Under adventshelgerna kan du uppleva kulturella evenemang och guidade visningar.

Kronhusbodarna har öppet tom 23 dec: mån-fre kl 11-18, lör-sön kl 11-16 (11-12 dec, kl 11-17)

Årets julmarknad i Kronhuset pågår 9-12 december. Tors-Fre 11-18, Lör-sön 11-17

Under helgerna möter du även utställare på Kronhusgården fram till 19 dec.

HDK Valands Julmarknad gästar Kronhuset 13-15 december.

Mer om Kronhuset

Dagkryss till Fredrikshamn från Göteborg med Stena Line
Dagskryss till Fredrikshamn med julbord
Göteborg - Kiel | Julbord 17 nov - 17 dec, 2022

Att ta en dagskryss med Stena Danica till Fredrikshamn i Danmark är mysigt. Och ännu lite mer mysigare blir det innan jul då båten är julpyntad och det serveras julbord ombord. Ät en god frukostbuffé ombord på morgonturen och när resan går åter till Göteborg med Stena Danica äter du ett gott julbord i restaurang Taste. Du kan förboka alla måltider när du bokar din båtresa. Vi samarbetar med Sembo - en del av Stena Line Travel Group AB - där du smidigt bokar din julbordsresa med Stena Danica.

Båtresa presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB).
Minikryssning Göteborg Kiel med Stena Line
Julkryss till Kiel med färja från Göteborg
Göteborg - Kiel | Julbord 21 nov - 23 dec, 2022

Ta en minikryss så där inpå julen. Lämna Göteborg på kvällen för en kryssning till Kiel i Tyskland. Ombord serveras julbord och andra läckerheter. I Kiel kan du besöka flera olika julmarknader. Och julshoppa kan du göra både ombord och i Kiel. Ni anländer till Kiel på morgonen runt 9,15 och båten avreser mot Göteborg samma kväll kl. 18.45. Resan tar 36 timmar med 2 dygn ombord. OBS! Tänk på att boka hemresan dagen efter utresan.

Båtresa presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB).
Nordstan Tomten jul

Jultomten i Nordstan

Julpremiär 27 nov

Nordstans Shoppingcenter| Julpremiär 27/11 och julmarknad 1/12-23/12, 2021 (Jultomten tyvärr inställd)
Nordstan brukar inviga julen med att Tomten hälsar på 12.00-16.00 men i år har jultomten fastnat på Sibirien och kommer tyvärr inte. Det blir ändå julfirande och julmarknad i år.

Mer om evenemang i Nordstan

Haga shopping

Jul i Haga

Julbelysning och Julmarknad i Haga

Haga | startar 27 november - 19 december, 2021
Varje år tänds ljusljuset i Haga och pryder gatorna och julkänslan börjar infinna sig. Mys i affärerna längst Haga Nygata och slink in på ett café och drick lite varm choklad tillsammans med något gott. På adventshelgerna är det julmarknad där du hittar allt från hantverk till god julmat. Pågår varje lördag och söndag under fyra adventshelger fram till 19 december.

Mer om Jul i Haga

Julklappsvagnen vid Drottningtorget

Julklappsvagnen

Skänk presenter!

Drottningtorget | 3 dec 2022 kl: 11:00 15:00
Skänk julklappar till de behövande i Göteborg. Skänk till barnen och äldre som har det lite tufft. Stadsmissionen tar hand om paketen och distribuerar de vidare. Vagnen tar en vända i Göteborgs centrum. Start och stopp är vid Drottningtorget. Vagnen stannar även på följande platser, Majorna, Valand, Härlanda, Sankt Sigfrids plan, Drottningtorget och Wieselgrensplatsen. Ett samarbete mellan stadsmissionen och Spårvägssällskapet Ringlinien.

Kan du inte besöka julklappsbåten eller julklappsvagnen den 4 december? I år kan ni också lämna in julklappar och presentkort i samtliga second hand-butiker. Mellan 27 november och 12 december är du välkommen in till någon av stadsmissionens tolv butiker i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka och Alingsås. Julklapparna lämnas på speciella insamlingsplatser i butikerna och går direkt till barnfamiljer som lever i fattigdom.

I år kommer även julklappsbåten ihop med Vrångö Transport. Båten kommer för att samla in julklappar i Göteborgs södra skärgård. På bryggorna bjuds det på julfika och underhållning. När julklappsbåten lägger till har du möjlighet att lämna över en julklapp.

Mer om Julklappsvagnen i Göteborg

Tomten i NK

NKs julfönster - Skyltsöndag

Vad blir det för julskyltningen i NK:s skyltfönster i år?

NK | Skyltsöndagen 21 nov från kl 10.50 - 2021
Vad blir det för tema i år? Alltid lika spännande att se vad som döljer sig i de stora skyltfönstren utanför NK. Under Skyltsöndagen som infaller den 21 november i år 2021. Tomten anländer i en julparad. Tid: Strax före kl. 11.00

Tomten är på plats i varuhuset för att ta emot julönskningar. Plats: Plan 2 Tid: Kl. 11.00–17.00
Upplev NK:s gnistrande julmusikal. Plats: Plan 2 Tid: Kl. 12.00, 14.00 och 16.00

Lördagar - 4/12, 11/12 och 18/12 Tid: 13, 15 och 17.
Showtime Plan 2
Fototime med 3 Artister
Dansshow i skyltfönstret
Levande docka i skyltfönstret
Minglande acapella kör i varuhusen

Lucia den 13/12 kl.13 och 17.

Adress: Östra Hamngatan

NK

Körsång vid Kungsportsbron under julen

Julsånger vid Vallgraven

Körsång

Kungsportsplatsen | vardagar kl. 18.00 - 19.30, helger kl. 16.00 - 17.30. Datum: 28 nov, 1 - 5 dec, 8 dec, 10 - 12 dec, 15 dec, 17 - 19 dec 2021
Vad sägs om lite körsång under nov och december mitt i stan vid Vallgraven. Det blir sång från paddanbåtarna som utgår från Kungsportsplatsen. Turen går från Kungsportsplatsen i vallgraven förbi Rosenlund och vänder när den når älven.

Onsdag, fredag, lördag och söndag eftermiddag mellan den 28 nov och 19 december, framför några av Göteborgs körer populära julsånger, under konstnärlig ledning av Amy Elizabeth Wheeler.

Deltagande körer: Lodolakören, Göteborgs Ungdomskör, Solid Gospel

Konstis skridskor vid Kronhusparken

Skridskoåkning i Kronhusparken

Konstis under tak

Kronhusparken | 27 nov – 19 dec 2021. Alla dagar kl. 11.00 – 18.00
Vill ni prova på att åka skridskor på en konstisbana utomhus. Konstisen gör att man även kan åka i ruskväder då banan är under tak. Området runtomkring är fint juligt upplyst. Aktiviteten är helt kostnadsfri och skridskor och hjälm finns att låna helt kostnadsfritt. Kronhuscaféet kommer att sälja varm dryck och något att tugga till. Vill du se vad som mer händer runt Kronhuset, se här.

Praktisk info: max 50 på isen samtidigt. Skridskor och hjälmar finns att låna kostnadsfritt. Ingen bokning krävs.

Adress: Kronhusparken

Boka Christmas by Wallmans

Christmas by Wallmans

Biljett + Hotell

Kungsportshuset | 17 nov 2022 - 17 dec 2022
Kom till Kungsportshuset och fira in julen. Wallmans fyller 30 år i år och kommer på besök till Göteborg. Ät julinspierad mat med show.

I paketet ingår: Biljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Boka en tur med amfibiebuss i Göteborg

Amfibiebuss Göteborg

Testa en tur under julen med amfibiebussen i Göteborg. Vad sägs om en tur med bussen som förvandlas till en båt lite senare i turen. Bussen tar er förbi flera kända sevärdheter på land och sedan åker bussen ner i vattnet. Den första amfibiebussen tog sig en tur i Stockholm 2014 och år 2019 var det dags i Göteborg.

Ni åker förbi flera kända attraktioner i Göteborg. Guidning ingår.

Säsong: nov - 19 dec (vissa dagar)
Tid: 60 min - 75 min
Direktbiljett: Du bokar datum direkt vid köp av din biljett

Köp biljett till klassisk julbord

Klassisk julbord på M/S St Erik

Julbord i skärgården

Lilla Bommen | 11 nov - 22 dec, 2022
Boka ett julbord ombord på M/S S:t Erik. På M/S S:t Erik serveras underbar julmat i sekelkiftesmiljö. Njut av god julmat under er tur i Göteborgs Skärgård.

Klassiskt julbord Strömma 2020

Klassiskt julbord på M/S Göteborg

Julbord i skärgården

Lilla Bommen | 16 nov - 22 dec 2022
Åk med på en härlig vinterkryssning med M/S Göteborg. Under 3 timmar får du njuta av en buffé med alla klassiska julfavoriter.

Boka jullunch med Strömma 2020

Jullunch på M/S S:t Erik

Jullunch i skärgården

Lilla Bommen | 23 nov - 22 dec 2022
Åk med på jullunch med M/S St Erik i Göteborgs skärgård. Vad sägs om flera sorters sillar, lax och mycket mer som ni känner igen på julbordet. Därefter blir det dessertbordet med hemmagjord chokladtryffel, ris á la malta, mandelkaka med vit choklad och givetvis julgodis.

Boka Adventsbrunch i Göteborg

Adventsbrunch

Brunch med julbord

Lilla Bommen | Helger 20 nov - 19 dec 2022
Ni välkomnas med en glögg när ni stiger ombord. Avnjut sedan en härlig brunch med julbord på M/S Göteborg. Julbordet bjuder på välkända klassiker tillsammans med unika nyheter och spännande varianter av våra svenska julbordsfavoriter. Passar er som gärna äter julbord under lunchen.

Köp biljetter till Annedalskyrkan

Annedalskyrkan

Biljetter

Annedalskyrkan | dec 2022 (8 & 17 dec, 2022)
Boka biljetter till Annedalskyrkan julen 2022. Missa inte att boka biljetter!

Boka en spökvandring i Göteborg

Spökvandring i Göteborg

Spökvandring runt det gamla Göteborg, I biljetten ingår en 3-rätters middag som serveras innan vandringen startar. Middagen serveras på Erik Dahlbergsgatan 9, på GTS (Göteborgs Fest och Konferensvåning). Spökvandringen startar på Gustav Adolfs Torg kl 20.

Ta på bekväma skor och ni kan välja vandring med eller utan middag!

Säsong: avvakta datum för 2022
Avgår: Möt era spöken på Gustav Adolfs Torg. Tid: vem vet när det är spöken med....

Julmarknad i Göteborg - 2022

Jul är ju julmarknadernas tid och i Göteborg hittar du en hel del julmarknader runt om i stan.

Julmarknader 2022: vi fyller på datum för 2022 kontinuerligt

Kronhuset: Julpremiär den 27 nov, Julmarknad 9-12 dec, 2021)
Göteborgs äldsta hus hittar du i Kronhusbodarna strax bakom Gustaf Adolfs Torg. Här möts du av julstämning. Det blir försäljning inne i kronhuset och ute på borggården. Ni kan möta utställare och aktörer under helgerna fram till 19 december. Adventshelgerna kommer det bli olika kulturella evenemang och guidade visningar.
Öppettider: Kronhusbodarna har öppet mån-fre kl 11-18, lör-sön kl 11-16 (11-12 dec, kl 11-17)

HDK Valands julmarknad besöker Kronhuset 13-15 dec.

Nordstan: Julpremiär 27/11 och julmarknad 1/12-23/12. 2021
Inne i Shopping Centrat Nordstan är det julmarknad med massor av hantverkare. Allt från mat till julsaker.
Öppettider: se hemsida

Liseberg: 19 nov - 30 dec, 2022
Kom till Liseberg och mys runt och handla från utställarna i bodarna.

Haga: 27 november och pågår varje lördag och söndag under fyra adventshelger fram till 19 december, 2021
Julmarknad i Haga. Göteborgs mysiga stadsdel med kullerstensgator, fik och små affärer. Försäljning både i affärer och marknadsstånd ute längst Haga Nygata.
Öppettider: Varje lördag och söndag under fyra adventshelger.

Kville Saluhall: Lördag den 11 december kl 10-16, 2021
Kvillejul arrangeras utanför Kville Saluhall. På plats bjuds det bland annat på julmarknad, vackra julsånger och granförsäljning. Tomten kommer också. Det bjuds på glögg och pepparkakor.
Öppettider: Kl. 10-16. Gustaf Dalénsgatan 2 (Hisingen), Jultomten finns på plats kl. 11.00-14.00 och tar emot barnens julklappsönskningar.

Julmarknader lite utanför Göteborg

Tjolöholm Slott: 11-27 November 2022
Tjolöholm slott bjuder in till julstämningshelger. Boka biljett till eventet. Utställarna kommer att finnas i godsets olika lokaler, bland annat det rymliga sädesmagasinet. I Magasinet finns även tomten som tar emot barnens önskningar. Vad sägs om att boka en Christmas Tea i år !
Öppettider: se hemsidan

Stora Holms Säteri: 3 - 4 december, 2022
Julmarknaden hålls alltid helgen den andra advent. Marknaden hålls i år inomhus i alla gårdens lokaler, som tex Stenstallet, Trådgårdhuset mfl.
Öppettider: se hemsidan

Nääs Fabriker: 27 - 28 nov, 2021
Julmarknaden kommer till Näss fabriker med ett brett utbud av utställare av hantverk, ni kommer kunna köpa något gott att äta och det blir aktiviteter för barnen. Det sägs även att självaste tomten kommer på besök i år.
Öppettider: se hemsidan.

Gunnebo julmys: 19-20, 26-27 november, 2022
Det blir lokala hantverkare och västsvenska livsmedelsproducenter som du kan köpa produkter ifrån. Njut av glögg med pepparkakor och julsånger.
Öppettider: Kl 11 - 16.

Nyårsvents i Göteborg!

Missa inte fyrverkerierna vid Göteborgs hamn under nyårsafton.

Nyårsfirande Kvillepiren i Göteborg

GP:s årliga Nyårsfyrverkeri

Göteborgs hamn - 31 dec 2022, kl. 17.00!

Kvillepiren | fyrverkeriet 2022
Kom och se det härliga fyrverkeriet. I år blir det stora pjäser och de blir lite större än tidigare år. Försök att håll avstånd, Följ restriktionerna, håll avstånd och undvik att åka kollektivt. Det finns flera platser att se nyårsfyrverkeriet, Kvillepiren, Operan, Göta Älv bron, Lilla Bommen, Ramberget, Masthuggskyrkan och självklart längst med älven på båda sidor. Nu hoppas vi bara på bra väder.

Nyårspaket Clarion Hotel Post

Nyårspaket

5-rätters middag på Norda, Nyårsfest och övernattning

Kom och fira in det nya året med oss på Clarion Hotel Post i restaurang Norda. Efter middagen väntar en nyårsfest i Drottningporten med artisten Dotter och självklart nedräkning inför tolvslaget. När ni vaknar upp står en magisk hotellfrukost uppdukad som den bästa starten på det nya året.

Foto: Clarion Hotel Post

Nyårspaket Clarion Hotel Post

Nyårspaket

3-rätters middag i bankettsalen, Nyårsfest och övernattning

I bankettsalen Drottningporten dukas det upp för fest med välkomstbubbel, 3-rätters middag och nyårsfest med underhållning av artisten Dotter. Vid tolvslaget blir det nedräkning där Dotter river loss det nya året. Efter en god natts sömn erbjuds en härlig frukost.

Foto: Clarion Hotel Post

Populära jul event i Göteborg 2022
20 dec 2022
Stora Teatern Göteborg
Köp biljett
10 dec 2022
Oscars Fredriks Kyrka Göteborg
Köp biljett
14 - 22 dec 2022
Göteborgs Operan Göteborg
Köp biljett
10 dec 2022
Scandinavium Göteborg
Köp biljett
22 dec 2022
Göteoborgs Konserthus Göteborg
Köp biljett
1 - 3 dec 2022
Lorensbergsteatern Göteborg
Köp biljett
16 nov - 22 dec 2022
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
11 nov - 22 dec 2022
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
20 nov - 19 dec 2022
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
8 dec 2022
Annedalskyrkan Göteborg
Köp biljett
3 dec - 17 dec 2022
Lisebergsteatern Göteborg
Köp biljett
17 nov 2022 - 17 dec 2022
Kungsportshuset Göteborg
Köp biljett
Julsidan presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic, Strömma och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster, Showtic Strömma eller Nöjesresor beroende på var du bokat dina biljetter. Bilder: Ticketmaster, Showtic, Strömma, Nöjesresor och resp hemsida.

Jul i Stockholm

Vill ni åka till Stockholm och fira jul kan ni hitta mer om julfirande i Stockholm här.

Top