Göteborg brunchkryssning

Brunch i skärgården.

Ät brunch i Göteborgs skärgård!

Avnjut en god brunch på en båttur i Göteborgs skärgård. Alla färska råvaror levereras samma morgon och tillagas därefter på båten. Följ med på en mycket populär matkryssning i Göteborg. Du kan åka på brunchkryssning från mars till oktober! Under november till december finns även julbrunch. Missa inte att ge plats för läckerheterna på dessertbordet.

Brunchkryssning presenteras i samarbete med Strömma och Upplevelse.com där du bokar ditt event senare. Bokar gör du enkelt via bokningslänkarna intill turen nedan.

Brunchkryssningar är mycket populära, boka gärna era biljetter online.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Köp biljett till brunchkryssning i Göteborg

Brunchkryssning

Boka en tur på en mysig brunchkryssning ombord M/S Göteborg. Efter brunchen kan du sätta dig på övre däckets lounge och känna vinden och solen i ansiktet och titta ut över havet. Missa inte läckerheterna på dessertbordet. Brunchen serveras med bla inspiration från havet, vad sägs om lax, skärgårdens klassiska sillar till hemlagade köttbullar, ostbricka och vackra och fräscha sallader.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé.

Säsong: 1 apr - 29 okt 2023
Avgår: olika dagar i veckan. Tid: 3 tim

Köp biljett till brunchkryssning i Göteborg

Brunchkryssning - Boka din biljett senare!

Boka en mysig brunchkryssning ombord på M/S Göteborg och bestäm senare när ni vill åka. Brunchen serveras med bla inspiration från havet, vad sägs om lax, skärgårdens klassiska sillar till hemlagade köttbullar, ostbricka och vackra och fräscha sallader. Efter den goda maten väntar dessertbordet så glöm inte lämna lite plats för dessa mumsbitar. Medan ni njuter av maten passerar skärgården vackert utanför fönstret.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: April - Okt, 2023
Tid: 3 tim

Boka en sommarbrucnh i Göteborg

Sommarbrunch med stopp på Brännö

Nyhet för i år är sommarbrunchen med Strömma. Du äter en brunchbuffé med klassiska rätter med inslag av sommaren. Det blir olika sorters sill, sallader, charkuterier, nybakad bröd etc. Efter maten går ni iland på Brännö (ett kortare stopp) och på vägen tillbaka njuter ni av efterrättsbuffén.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé.

Säsong: 30 jun - 13 aug 2023
Avgår: Lilla Bommen Tid: 3 tim & 30 min

Bbrunchkryssning i Göteborgs skärgård

Julbrunchkryssning med julbord

Ät en julig brunch ute i Göteborgs vintriga skärgård

På lördagar och söndagar kl.12, under november och december lägger M/S Göteborg ut från Lilla Bommen för en 3 timmar brunchkryssning i Göteborg Skärgård. Ombord väntar ett välfylld julbord. Julbordet bjuder både på klassiska julmat och även lite unika nyheter. Det blir sill, varmrökt makrill, Himlagotts Skagenröra med pepparrot ugnsbakade päron med ädelost och timjan, sötpotatis med ingefära och chili samt klassiker som lammprinskorv och Janssons frestelse. Julbordsupplevelsen toppas av alla sötsaker som du hittar på dessertbordet.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé och välkomstglögg.

Säsong: Nov - Dec
Avgår: Lilla Bommen, kl 12.00 Tid: 3 tim

Fler matkryssningar hittar du här

Bokning presenteras i samarbete med Strömma.

Titta gärna på filmen om brunchkryssning i Göteborgs Skärgård

Brunchkryssning i Göteborg
Åk på en härlig tur med båt och ät god fräsch mat på din tur med alla läckerheter från brunchen. Se filmen om brunchkryssningen i Göteborg.

Go City Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Göteborgs upplevelsekort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Universeum

Göteborgs Stadsmuseum

Bohus Fästning

Maritiman

Aeroseum

Gunnebo Slott

Båt- och Bussturer m.m

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Brunchkryssning i Göteborgs Skärgård
30 jun - 13 aug 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
1 apr - 29 okt 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma och Upplevelse. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma resp Upplevelse.com Bilder: Strömma.
Top