Hyr stuga i Dalsland

Semester i Dals Långed

Semesterhus på Sandviksudden i Dals Långed (Dalsland) med sjöutsikt.

Ca 2 timmar med bil från Göteborg ligger Dals Långed. Här i hjärtat av Dalsland ligger vår stuga ute på Sandviksudden. För dig som har bilen med dig till Göteborg kan ett stopp i Dalsland bli en härlig kombination av både Göteborgs storstad och lugnet i Dalsland. Vi hyr ut vår stuga veckovis (lördag till lördag).

Om du har några frågor om vårt semesterhus i Dalsland, hör gärna av dig via bokningsformuläret nedan under "Questions? Contact the host".

48 kvm
Max 4 pers
4 sängar
Dusch + WC

Hyr stuga i Dalsland för upp till 4 personer

Vår stuga ligger med vacker utsikt ut mot Laxsjön. Ta med dig kaffet ut på terrassen och njut av morgonljuset eller de vackra solnedgångarna. Vid en kylig kväll myser ni inomhus. De stora panoramafönstren vetter ut mot sjön.

Stugan har 2 sovrum med två enkelsängar per rum. Kuddar och täcken finns. Ni tar med egna sängkläder. Du har ett kombinerat vardagsrum/kök. Köket är fullt utrustat. Badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Ca 30 meter från stugan har du tillgång till trappa ner i underbara laxsjön för ett bad. Här är det lugnet som gäller. Kom hit och koppla av.

500 KR rabatt på din bokning när du bokar via denna sidan.
Använd bokningskod: SWE23 när du kommer till bokningssidan.

BOKA STUGA

Bokas veckovis (lördag till lördag)

Välkommen på semester i vårt sommarhus i Dalsland på Sandviksudden, Dals Långed

Stugan byggdes 2017 med ekologisk inriktning. Huset drivs till största del av solenergi. Stugan har två sovrum med kvalitetssängar och ett badrum med WC, dusch och tvättmaskin. Terrassen har delvis tak och utemöbler och en grill finns på plats från maj till mitten av oktober. Köket är fullt utrustat. Det finns en Tassimo kaffemaskin, så du måste tänka på att ta med eller köpa dina egna kapslar. I anslutning till köket finns en vardagsrumsdel med soffa, 2 fåtöljer och tv.

I området bor både sommargäster och några åretruntboende. Parkeringsplats bredvid huset.

Vill du ta ett dopp i Laxsjön finns trappan ner till sjön bara några minuter från stugan. Fin botten.

Dalsland har mer än 1100 vattendrag, så är du intresserad av att fiska med spö har du kommit rätt. Vill du plocka bär och svamp är området rikt på detta. Nära till aktivitetscenter med älgpark och rådjur. Om du har tur kan du se dessa djur i sin sanna natur. Dalsland är känt för sitt vackra paddelvatten och vandring i skogarna. Vintertid har du nära till Åmåls Ski Center. Komplexet har 4 nedfarter + 1 snowpark, cafeteria. Notera! vintertid är det bara vägarna i området som skottas. Det är inte skyfflat framför huset och huvudentrén. Ta gärna med en liten spade :-) Dals Långed ligger längs Dalslands kanal som rinner mellan Köpmannebro vid Vänern via sjöarna upp till Laxsjön där vårt hus ligger vackert ute på Sandviksudden. Dalslands kanal fortsätter sedan upp till Töcksfors i Värmland. På sommaren kan du promenera en kort bit från vårt hus ner till slussen vid Långbron och äta riktigt god glass.

Sandviksudden, November 2021. Källa: Schwedenliebe - Youtube.

Detta ingår i priset:
Värme och internet (Wifi) ingår i priset.

El ingår i priset (Vårt hus erbjuder ej laddning av elbil)

Gratis parkering utanför huset.

Obligatoriskt tillägg:
Städning vid avresa: En avgift för avresestädning kommer adderas vid bokning.

Bokning: Lördag - Lördag

Ankomst: kl.16 Avresa: kl.11

Vid bokning erhålls bokningsbekräftelse.
All information om vägbeskrivning och nyckelkod till huset följer i er bokningsbekräftelse.

Vi hoppas att ni kommer att trivas i vår sommarstuga!

Mvh Annika och Helen

DALS LÅNGED - DALSLAND - SVERIGE
Adress: Sandviksudden vid Laxsjön

Top