Vindtunnel i Göteborg

Upplev Göteborg i luften.

Bodyflight - Sväva fritt i luften!

Testa att flyga bodyflight inomhus där ni får en flyglektion med en en professionell flyginstruktör. För er som inte har hoppat fallskärmshopp från flygplan kanske vill det efter att ha känt känslan av att flyga fritt i luften.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagen själv kan välja vilket datum de vill flyga. Vi samarbetar med Live it - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 1 år. Läs mer nedan.

Köp biljett till bodyflight i vindtunnel i Göteborg.

Bodyflight i vindtunnel

Här svävar du fritt som en fågel över marken. Du gör det i en vindtunnel i Göteborg - sk. bodyflight. Flygtiden är 2 x 60 sekunder vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter. Med luftströmmar på upp till 300 km/h. I paketet ingår säkerhetsgenomgång, all nödvändig utrustning, professionell instruktör, flyglektion och själva flygningen.

Säsong: Året om (inomhus)
Flygtid: 2 x 60 sekunder

boka Bodyflight familjepaket i Göteoborg

Flyg som en superhjälte i vindtunnel

En riktigt kul upplevelse för hela familjen. Låt barnen och ni själva få känna hur det är flyga som en superhjälte. Upplevelsen kommer bli ett minne för livet!. Bodyflight låter dig flyga fritt i luftströmmar upp till 300 krm/h. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. I paketet ingår säkerhetsgenomgång, all nödvändig utrustning, professionell instruktör, flyglektion och själva flygningen. Efter flygningen får ni med er foton digitalt från er upplevelse.

Säsong: Året om (inomhus)
Antal personer: Upp till 4 personer
Flygtid: 2 x 60 sekunder / person eller totalt 8 x 60 sekunder.

Se film om bodyflight i vindtunnel

Flyg i vindtunnel i Göteborg
Se gärna filmen om hur det är att sväva i en vindtunnel i Göteborg. Sväva fritt som en fågel i luften.

Go City Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Göteborgs upplevelsekort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Göteborgs Stadsmuseum

Bohus Fästning

Maritiman

Gunnebo Slott

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Göteborg

Matkryssningar i Göteborg
Bodyflight i vindtunnel i Göteborg
Flyg helikopter och luftballong i Göteborg
Kör Ferrari och Lamborghini i Göteborg

Så här fungerar det när du köper biljett / värdebevis hos Live it: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett värdebevis som gäller för deltagande i vald upplevelse (du kan byta upplevelse senare om detta önskas). Värdebeviset är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra på Live it:s hemsida.

Om du inte kan bestämma aktivitet direkt - köp ett presentkort: Ett Värdebevis köps till en specifik upplevelse/aktivitet med du kan köpa ett Presentkort istället för en viss summa så kan du boka någon av alla de upplevelser som finns på Live it:s hemsida senare. Tänk på att giltighetstiden för presentkort är 1 år.

Aktivera / Beställ din Göteborgsaktivitet: Först skapar du ett konto hos Live it på sidan "Mitt Live it". Du använder sedan den information du fått på ditt köpta Värdebevis eller Presentkort för att logga in och boka in din upplevelse.

Biljetter presenteras i samarbete med Live it. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Live it. Bilder: Live it.
Top