Luftballong och flygplan i Göteborg

Boka en härlig flygtur

Boka en flygtur med flygplan, luftballong eller helikopter!

Åk med flyg, helikopter, skärmflyg eller luftballong och se Göteborg från fågelperspektiv. Köp en upplevelse och boka din tid senare.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagaren själv kan välja vilket datum de vill åka. Eller köp en en present till dig själv och gör den där flygningen som du har tänkt att göra så länge..... Vi erbjuder er 10% i rabatt vid köp hos oss via Upplevelse.com. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Vi samarbetar också med Greatdays där ditt presentkort gäller i 1 år. Läs mer nedan.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Flygtur i Göteborg Presentkort

Flygplan Sightseeing Large

Här kan ni faktiskt välja vad ni vill flyga över och se. Bor ni i Göteborg kanske ni vill se ut över ert hus eller lägenhet? Ett annat alternativ kan vara att titta ut över kända platser i stan som tex Fiskekyrkan, Avenyn, Liseberg etc. Ni får hörlurar under resan så att ni kan höra och kommunicera med piloten. Glöm inte ta med kameran. !

Priset är upp till tre personer.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: året om
Avgår: Göteborg Tid: 2 olika turer

Köp biljett till Räkfrossa i Stockholm

Flygplan Sightseeing!

Att se Göteborg från ovan är lite speciellt. Boka en tur och se ut över Liseberg, Avenyn, Fiskekyrkan, Ullevi och andra delar av staden såklart ! Ni har hörlurar på er under resan för att kunna kommunicera med piloten.

Minimiålder 2 år.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: året om
Tid: välj mellan två olika turer

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

Luftballong de lux

Luftballong de Lux

Flyg med flera andra och känn känslan att sväva ljudlöst ovan mark. Du får vara med och förbereda ballongen med luft och även efteråt när luften skall ur. En helt underbar upplevelse.

Efter turen firar ni med champagnedop!

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: maj - sep
Tid: 4 - 5 tim inkl förberedelser. 1 tim i luften.

Boka luftballong för två

Luftballong för 2 pers

Följ med på en spännande härlig upplevelse. Du får vara med och förbereda ballongen med luft och även efteråt när luften skall ur ballongen. För dig som alltid har drömt om en flygtur med luftballong.

Efter flygningen blir det traditionsenligt champagnedop.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: maj - sep
Tid: 4 - 5 tim inkl förberedelse. ca 1 tim i luften.

Helioptertur i Göteborg

Helikoptersightseeing

Flygturen börjar från Säve Flygplats och ni flyger över ängar och skogar för att nå citypulsen i hjärtat av Göteborg. Från helikoptern får ni en fantastisk utsikt ut över sevärdheter som Ullevi, Avenyn, hamnen, Liseberg m.m.

Priset är för en person.

Gäller endast nya kunder t o m 2024-12-31 (gäller ej på redan nedsatta priser)

Säsong: april - september
Avgår: Göteborg, Säve flygplats Tid: 20 minuter

Helikoptertur för två personer

Helikoptersightseeing två personer

Flygturen börjar från Säve Flygplats och ni flyger över ängar och skogar för att nå citypulsen i hjärtat av Göteborg. Från helikoptern får ni en fantastisk utsikt ut över sevärdheter som Ullevi, Avenyn, hamnen, Liseberg m.m.

Priset är för två personer.

Gäller endast nya kunder t o m 2024-12-31 (gäller ej på redan nedsatta priser)

Säsong: april - september
Avgår: Göteborg, Säve flygplats Tid: 20 minuter

Skärmflhgning i Göteborg

Skärmflygning

Följ med upp i det blå och testa att glida glidskärm. Skärmen är dubbelt så stor som en vanlig glidskärm. Du kan även få testa på att styra själv om du vill. Du flyger tandemflyg med en erfaren instruktör.

Priset är för en person. Flygning sker i grupp.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: jan - okt
Avgår: lite utanför Göteborg Tid: 45 minuter totalt. 5-10 minuter i luften

Flyg själv i Göteborg

Spaka själv

Vill du flyga själv? Du får själv manövrera planet i luften. Din flyglärare tar över sparkarna vid start och landning. En helt fantastisk känsla att styra planet själv. Helheten är en timme och i luften 30 minuter.

Provflygning för en person.

Gäller endast nya kunder t o m 2024-12-31 (gäller ej på redan nedsatta priser)

Säsong: april - september
Avgår: Göteborg Tid: 1 tim, 30 minuter i luften.

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Så här fungerar det när du köper biljett hos Greatdays.se: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra. Försäkring och fri bytesrätt i 1 år. Du får en broschyr med information om hur du bokar din upplevelse.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en aktivieringskod som du sedan loggar in med på Greatdays.se:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelseoch Greatdays. Bilder: Upplevelse och Greatdays.
Top