Kör Ferrari och Lamborghini

En riktig adrenalinkick.

Kör sportbilar som Ferrari och Lamborghini!

Vill du uppleva en oförglömlig körupplevelse? Ja då skall du testa på att köra sportbilar som Ferrari och Lamborghini. Ett par av världens coolaste vrålåk. Du träffar instruktörer som har lång erfarenhet av sportbilar som kommer ge dig en upplevelse du lever på länge. Förutom att provköra Ferrari och Lamborghini kan du även köpa provkörning av en riktig muskelbil, Dodge Challenger Hellcat. Köp till dig själv eller varför inte ge bort en upplevelse med adrenalin till någon du vet gillar fart och fläkt. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

Nedan presenterar vi ett urval av upplevelser med sportbil.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Kör Ferrari i Göteborg

Kör Ferrari

Med en Ferrari kommer du upp i 100 km/tim på mindre än 4 sekunder. Att prova en Ferrari är att uppleva äkta körglädje. Toppfarten på en ferrari ligger på 320 km/h.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Sep
Tid: Välj bland olika sträckor (8 km - 30 km)

Kör Lamborghini i Göteborg

Kör Lamborghini

Med en Lamborghini accelererar du från 0-100 kilometer i timmen på mindre än fyra sekunder. Känn hur kraften i bilen tar dig fram. I denna italienska sportbil kan man komma upp i farter som 325 km/h.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Sep
Tid: Välj bland olika sträckor (8 km - 30 km)

Kör Lamborghini och Ferrari i Göteborg

Kör Lamborghini och Ferrari

Här får du glädjen att köra två av världens häftigaste sportbilar: Lamborghini och Ferrari, samma dag. Sätt gasen i botten och känn hästkrafterna ta dig från 0 till 100 km/h på 3,7 sekunder. Denna upplevelse passar dig som inte kan välja mellan att köra Lamborghini eller Ferrari utan vill provköra båda modellerna.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Sep
Tid: 15 km körning i vardera bil

Kör Dodge Challenger Hellcat i Göteborg

Kör Dodge Challenger Hellcat

Känn adrenalinet rusa när du kör en Dodge Challenger Hellcat, världen snabbaste muskelbil. Ett vrålåk med över 700 hästkrafter och en toppfart på 333 km/h. Dodge Challenger Hellcat finns bara i en begränsad upplaga, och endast en handfull existerar i Sverige.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Okt
Tid: Välj bland olika sträckor (12 km - 40 km)

Go City Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Ett Göteborg turistkort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Universeum

Göteborgs Stadsmuseum

Bohus Fästning

Maritiman

Båt till Vinga

Sjöfartsmuseet Akvariet

Lilla Skärgårdsturen m.m

Fler upplevelser du kan göra i Göteborg

Matkryssningar i Göteborg
Bodyflight i vindtunnel i Göteborg
Flyg helikopter och luftballong i Göteborg
Kör Ferrari och Lamborghini i Göteborg
Populära upplevelser med sportbil
1 maj - 30 sep 2023
Landsvägar / Motorväg Göteborg
Köp biljett
1 maj - 30 sep 2023
Landsvägar / Motorväg Göteborg
Köp biljett
1 maj - 31 okt 2023
Landsvägar/Motorväg Göteborg
Köp biljett

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com. Bilder: Upplevelse, Strömma.
Top