RIB Båt till Vinga + sälsafari

En häftig och fartfylld upplevelse

Boka en RIB båttur i Göteborg

Åk med RIB ut i Göteborgs Skärgård. Du åker i uppemot 40-50 knop! All utrustning ingår.

Ja med en RIB båt går det undan. Inne i Göteborg får man inte åka hur fort som helst men väl ute till havs kommer hastigheten ökas och det kommer kännas rejält i magen. Du måste hålla i dig ordentligt. Förutom en fartfylld upplevelse är en tur med RIB också intressant då du får se både Göteborg och skärgården från ett annat perspektiv. Du sitter nära vattnet och känner havsstänket.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagaren själv kan välja vilket datum de vill åka. Vi samarbetar med Greatdays - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 1 år. Läs mer nedan.

Boka RIB båttur i Götebprg

RIB till Vinga Fyr

Denna ribtur tar er från centrala Göteborg genom Göta Älv och ut i Göteborgs skärgård. Väl ute till havs ökas farten och adrenalinet börjar pumpa. Har ni tur har en Stena Line färja precis passerat och ni kryssar övre vågorna i full fart. Turen tar er ut till Vinga där det också blir ett stopp. Ni kan gärna ta med er egen fika.

Vinga är den lilla ön i Göteborgs inlopp som har en vacker fyr och här tillbringade Evert Taube mycket av sin barndom då hans far var fyrvaktare här under många år. Det som man nog ser först är den faluröda pyramidformade båken som sicker upp på ön brevid fyren. Efter stoppet på Vinga bär det av hem mot Göteborg igen i full fart. Ni stannar även till vid en sälkoloni och förhoppningsvis är sälarna hemma -:)

Gäller endast nya kunder t o m 2024-12-31 (gäller ej på redan nedsatta priser)

Säsong: Juni, Aug, Sep
Tid:3 tim

Så här fungerar det när du köper biljett hos Greatdays.se: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra. Försäkring och fri bytesrätt i 1 år. Du får en broschyr med information om hur du bokar din upplevelse.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en aktivieringskod som du sedan loggar in med på Greatdays.se:s hemsida och bokar in dig.

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

Biljetter presenteras i samarbete med Greatdays. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Greatdays. Bilder: Greatdays.
Top