Flyg till Göteborg

Landa på Göteborg Landvetter Airport

Boka flyg till Göteborg Landvetter Flygplats (GOT)

När du flyger till Göteborg landar du på Landvetter flygplats strax utanför Göteborg.

Det finns olika flygbolag som flyger inrikes från flera städer i Sverige till Göteborg. Att flyga till Göteborg är smidigt och går fort från de flesta svenska städer. Från utlandet tar det lite längre tid beroende på varifrån du reser. Flygbolag som flyger inrikes är bland annat: SAS, BRA och RYANAIR. Ibland kan till och med en flygbiljett till Göteborg bli billigare än att ta tåg eller buss hit. Det beror lite på vilken veckodag eller månad man vill resa till Göteborg. Nedan kan du söka fram flygbiljetter och jämföra olika flygbolags priser för att hitta den billigaste flygbiljetten till Göteborg. Vi samarbetar med Skyscanner.

Tips! Om du har ett tidigt morgonflyg från Landvetter flygplats när du reser hem, vill vi tipsa om att boka in dig på Scandic hotellLandvetter flygplats kvällen innan avresa. Scandic Landvetter ligger alldeles intill avgångshallen inne i terminalbyggnaden. Ät en god frukost och promenera sedan till incheckning.

Sök och boka flygbiljett till Göteborg

Boka ditt hotell i Göteborg

I Göteborg finns massor av hotell att välja mellan. Om du kommer in till Göteborg med flygbussen anländer du till busstationen Nils Ericsson Terminalen. Precis utanför terminalen har du flera hotell att välja på och här är också en bra utgångspunkt för din semester i Göteborg då mycket finns precis utanför dörren vad gäller shopping, restauranger och upplevelser. Om du vill ta dig lite längre bort åker du enkelt med lokaltrafiken. Bussar och spårvagnar är precis utanför bussterminalen / Göteborgs Centralstation. Nedan ser du några tips på hotell i Göteborg.

Bo på Scandic i Göteborg
Bo på Scandic Hotel

Scandic Göteborg Central öppnade 12 juni 2022. BOKA RUM

Bo på Comfort Hotell i Göteborg
Bo på Comfort Hotel

Bo vid Stenpiren med närhet till det mesta. BOKA RUM

Scandic hotell Göteborg
Scandic Hotels Göteborg

Scandic Europa | Nils Ericsonsgatan 21

Scandic Göteborg Central | Vikingsgatan 7

Scandic Crown | Polhemsplatsen 3

Scandic Rubinen | Kungsportsavenyn 24

Nordic Choice Hotels Göteborg
Nordic Choice Hotels Göteborg

Clarion Hotel® Post | Drottningtorget 10

Clarion Collection® Hotel Odin | Odinsgatan 6

Avalon Hotel | Kungstorget 9

Comfort Hotel® Göteborg | Skeppsbroplatsen 1

boka hotell i Göteborg via hotels.com
Hotels.com

First Hotel G | Nils Ericsonsplatsen 4

Radisson Blu Scandinavia Hotel | Drottningtorget

Hotell Eggers | Drottningtorget 2-4

Hotel Royal | Drottninggatan 67

Fler hotell i Göteborg »
VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser om det kommer fram folk till er inne i terminalen och erbjuder er transport, åk INTE med. Ni vet ej vem som erbjuder er transport in till Göteborg. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Informationen för att fråga om transport.

Göteborg Landvetter Airport

Landvetter flygplats utveckling
Göteborg Landvetter Airport växer så det knakar.....

Karta - Göteborg Landvetter Airport

Om Göteborg Landvetter Airport
Göteborg-Landvetter Airport är Sveriges näst största internationella flygplats och ligger en liten bit utanför Göteborg. Flygplatsen öppnade 3 oktober 1977, och ersatte den gamla flygplatsen som var i Torslanda. Det var Sveriges kung Carl XVI Gustaf som invigde flygplatsen. Ett hotell utanför flygplatsen byggdes 1987, Landvetter Airport Hotel. Den internationella terminalen öppnades i februari 2013. Hallen innehåller också flera affärer och restauranger. Därefter har flera olika ombyggnationer skett.

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Omio för bokning av flygbiljetter samt Hotels.com, Scandic Hotels och Nordic Choice Hotels för bokning av hotell.
Top