Buss till Göteborg

Åk med buss i Sverige

Åk med buss till Göteborg från flera av Sveriges städer

Två stora bussbolag som åker till Göteborg är FlixBus och Vy Bus4You. FlixBus åker över hela Sverige medan Vy Bus4You åker från södra Sverige upp till mellersta Sverige. Båda bussbolagen åker även utomlands till våra grannländer Norge och Danmark och ner i Europa. FlixBus erbjuder även tåg mellan Göteborg och Stockholm.

Buss har tidigare varit det billigaste alternativet att resa på i Sverige. Men nu med flera tågbolag och även flyget kan ibland både tåg och flyg bli billigare beroende på när man reser. Buss är ett bra alternativ då du reser centralt ifrån din stad och kommer in centralt i Göteborg. Det är skönt att vara nära centrum då du kan promenera till ditt hotell om du bokat ett hotell i närheten av Göteborgs Centralstation. I närheten av Göteborg Centralstation finns många hotell att välja på. Vi tipsar om några hotell längre ner.

För bokning av bussbiljetter till Göteborg samarbetar vi med FlixBus och Vy Bus4You. 7% RABATT: T o m 2024-04-30 får du 7% rabatt på bussbiljett med Vy Bus4You med I Love Göteborgs unika rabattkod: ILOVEGBG7

Res med Vy Bus4You till Göteborg
Res med vy Bus4You

Åk med Vy Bus4You till Göteborg

Bekväm buss till Göteborg från olika städer

Avgår 7 dagar i veckan
Med Vy Bus4You åker du bekvämt från bland annat Oslo, Stockholm, Malmö och Köpenhamn till Göteborg med olika stopp längst vägen (se linjekarta) . Vy Buss AB är Nordens näst största bussbolag och detta är även tidigare Nettbuss för er som åkte med dessa innan. Du färdas i moderna bussar med bekväma säten och gott om benutrymme. Så kliv ombord, sätt dig bekvämt och ta med dig något gott att äta på. Och kanske en bok eller tidning. Trevlig resa.

Gäller t o m 2024-04-30

Pris: Du betalar för en plats i bussen.
Bussens rutt: Du kan åka med buss till Göteborg från flera städer i Sverige, från Oslo i Norge och Köpenhamn i Danmark. Se Vy Bus4Yous linjekarta.
Returresa: Du kan boka den samtidigt.
Ankommer till: Göteborg Centralstation (Nils Ericson Terminalen).

I samarbete med Vy Bus4You.
Res med FlixBus till Göteborg
Res med FlixBus

Boka bussresa med FlixBus

Flera bussar till Göteborg från olika städer

Avgår 7 dagar i veckan
FlixBus bussarna känner du igen på den klargröna färgen. De är ett av alla bussbolag som trafikerar Sverige. FlixBus tar dig ända från Umeå i norr till Malmö i söder via städer som Göteborg, Stockholm, Umeå, Falun, Karlstad, Örebro, Norrköping, Jönköping, Växsjö, Kalmar, Halmstad, Helsingborg och många fler städer (se linjekarta). De samarbetar med andra bussbolag när det är byte av buss längst vägen. Så boka en bussresa till Göteborg och glöm inte ta med musik och böcker och nått gott att äta...alltid mysigt att ha med sig.

Pris: Du betalar för en plats i bussen.
Bussens rutt: Du kan åka med buss till Göteborg från flera städer i Sverige, samt från Oslo i Norge, Köpenhamn i Danmark och flera andra Europeiska stöder. Se FlixBus linjekarta.
Returresa: Du kan boka den samtidigt.
Ankommer till: Göteborg Centralstation (Nils Ericson Terminalen). På vissa rutter åker FlixBus även via Korsvägen vid Liseberg.

I samarbete med FlixBus.
Go City Gothenburg Pass

GO CITY GOTHENBURG PASS

Ett Göteborg turistkort fyllt med fria inträden!

Med ett Go City Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go City Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Universeum

Göteborgs Stadsmuseum

Bohus Fästning

Maritiman

Båt till Vinga

Sjöfartsmuseet Akvariet

Lilla Skärgårdsturen m.m

Scandic hotell Göteborg
Boka boende på Scandic i Göteborg

Vi samarbetar med Scandic hotels. Scandic är Sverige största hotelloperatör och har flera hotell runt om i Göteborg med närheten till stadens utbud. Scandic är också ett familjevänligt hotell men självklart passar hotellen för alla.

Här får du tips på olika Scandic hotell Göteborg:

Scandic Rubinen | Avenyn (Nära Liseberg / Universeum / Paddan)

Scandic Europa | Intill Centralstationen / Nordstan Shoppingcenter

Scandic Crown | Intill Centralstationen / Nära Ullevi

Scandic Opalen | Mittemellan Ullevi och Scandinavium (Nära Liseberg)

Scandic Grand Central | Scandics nyaste hotell vid Centralstationen / vid hamnen

Karta - Göteborg Centralstation
Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan bussresor. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med FlixBus för bokning av buss.
Top