Göteborg Bussturer

Boka en busstur

Upplev Göteborg med en busstur!

Upptäck Göteborg via buss. Finns även i kombination med båt. Köp en hop on/hop off biljett och utnyttja dygnet för att turista i Göteborg. Det praktiska med en hop on/hop off busstur är att du kan lugnt sitta still i bussen eller välja att gå av vid någon av hållplatserna och turista i Göteborg. Ett helt annat alternativ är att upptäcka Göteborg både från en kombi buss/båt som kallas Ocan Bus-amfibiebuss, där guidar dig chauffören/kaptenen både på land och till havs.

Boka en sightseeingtur i Göteborg och se allt lite från ovan. Vi samarbetar med Strömma.se och Get Your Guide.

Boka en tur med amfibiebuss i Göteborg

Rundtur med Amfibiebuss

Upptäck Göteborg både på land och i vattnet. Bussen som sedan förvandlas till en båt och tvärtom! Du stiger på inne i stan vid Stora Teatern och åker runt förbi olika sevärdheter. När det sedan börjar bli lite vått.. förvandlas bussen till en båt. En guide är med på turen och berättar det ni passerar. Ni passerar från Avenyn med Poseidon ända ut till Älvsborgsbron. En tur med amfibiebussen är riktigt roligt och fräckt!

I biljetten ingår guidning.

Säsong: Feb - Dec, 2024
Avgår: Stora Teatern Tid: 60 - 75 min (20 minuter i vatten)

Boka Hop on Hop off busstur i Göteborg

Hop on/Hop off Buss

Vill du se Göteborg från en buss? Följ med på denna hop on/hop off buss som visar dig Göteborgs sevärdheter. Du kan gå av och på så ofta du vill. Vid fint väder kan du sitta ute och vid dåligt väder finns det skyddande tak.

Biljetten gäller 24 timmar.

Säsong: 28 mar - 29 sep, 2024
Avgår: 7 olika hållplatser Tid: giltlig 24 tim

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

Boka en tur med buss och båt i Göteborg Hop on Hop off

Hop on/Hop off med buss & båt

Kombinera ett dygn med att åka både båt och buss. Du stannar till på 12 olika hållplatser. Detta gör att du smidigt kan se Göteborg från olika perspektiv. Du bestämmer själv hur många ggr du vill gå av och på. Hop on/Hop off är ett mycket bra alternativ för att se och upptäcka Göteborgs alla sevärdheter.

Biljetten gäller 24 timmar.

Säsong: 5 jul - 11 aug 2024
Avgår: 12 olika hållplatser Tid: giltlig 24 tim

Populära bussturer i Göteborg
1 feb - 31 dec, 2024
Stora Teatern Göteborg
Köp biljett
5 jul - 11 aug 2024
12 olika stop Gothenburg
Buy Ticket
28 mar - 29 sep 2024
7 olika hållplatser Göteborg
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma och Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma och Get Your Guide. Bilder: Strömma och Get Your Guide.
Top