Göteborg Bussturer

Boka en busstur

Upplev Göteborg med en busstur!

Upptäck Göteborg via buss. Finns även i kombination med båt. Köp en hop on/hop off biljett och utnyttja dygnet för att turista i Göteborg. Eller vad sägs om en amfibiebuss tur.

Boka en sightseeingtur i Göteborg och se allt lite från ovan. Vi samarbetar med Strömma.se och Get Your Guide.

Boka en tur med amfibiebuss i Göteborg

Rundtur med Amfibiebuss

Upptäck Göteborg både på land och i vattnet. Bussen som sedan förvandlas till en båt och tvärtom! Du stiger på inne i stan vid Stora Teatern och åker runt förbi olika sevärdheter. När det sedan börjar bli lite vått.. förvandlas bussen till en båt. En guide är med på turen och berättar det ni passerar. Ni passerar från Avenyn med Poseidon ända ut till Älvsborgsbron. En tur med amfibiebussen är riktigt roligt och fräckt!

I biljetten ingår guidning.

Säsong: Mars - Okt, Dec - 2022
Avgår: Stora Teatern Tid: 60 - 75 min (20 minuter i vatten)

Boka en tur med buss och båt i Göteborg Hop on Hop off

Hop on/Hop off med buss & båt

Kombinera ett dygn med att åka både båt och buss. Du stannar till på 12 olika hållplatser. Detta gör att du smidigt kan se Göteborg från olika perspektiv. Du bestämmer själv hur många ggr du vill gå av och på. Hop on/Hop off är ett mycket bra alternativ för att se och upptäcka Göteborgs alla sevärdheter.

Biljetten gäller 24 timmar.

Säsong: 8 jul - 14 aug 2022
Avgår: 12 olika hållplatser Tid: giltlig 24 tim

Köp biljett till busssightseeing i Göteborg

Busssightseeing i Göteborg

Sätt dig bekvämt i bussen och följ med på guidad tur genom stadens historia. Ni åker förbi intressanta byggnader och gator genom historiens Göteborg. Vi åker förbi Avenyn, Haga, Göteborgs Hamn mfl. När det är fint väder kan du sitta på utedäcket utan tak.

Vissa månader går den ej.

Säsong: åter 2023
Tid: 50 min

Boka Hop on Hop off busstur i Göteborg

Hop on/Hop off Buss

Vill du se Göteborg från en buss? Följ med på denna hop on/hop off buss som visar dig Göteborgs sevärdheter. Du kan gå av och på så ofta du vill. Vid fint väder kan du sitta ute och vid dåligt väder finns det skyddande tak.

Biljetten gäller 24 timmar.

Säsong: 15 apr - 8 dec 2022
Avgår: 7 olika hållplatser Tid: giltlig 24 tim

Boka hotell i Göteborg

Sök hotell i kartan nedan: Välj datum och antal personer. Klicka ej på sökknappen - priser uppdateras automatiskt i kartan när du valt datum. Hotell presenteras i samarbete med Booking.com

Populära bussturer i Göteborg
1 mars - 1 okt, 2022
Stora Teatern Göteborg
Köp biljett
8 Juli - 14 Aug, 2022
12 different stops Gothenburg
Buy Ticket
15 apr - 8 dec 2022
7 olika hållplatser Göteborg
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma och Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma och Get Your Guide. Bilder: Strömma och Get Your Guide.
Top