Göteborgs Julturer 2022

Boka en härlig jultur i skärgården.

Julturer i Göteborg

Följ med på en tur med båt i skärgården och njut av julbord!

Boka en jultur och mys i jul i Göteborgs skärgård. Njut av en brunch, lunch eller klassisk julbord. Njut av den goda julmaten, sillen, kalla rätter och varma rätter och till slut, efterrätten. Utanför fönstret är det kallt och ni kan njuta av att vara inne i värmen.

Vi erbjuder biljetter via vårt samarbete med Strömma.

Boka biljett till klassiskt julbord i Göteborg

Klassiskt julbord – M/S Carl Michael Bellman

Ombord M/S Carl Michael Bellman serveras ett klassiskt julbord. Det blir ett havsinspirerat julbord med många traditionella rätter. Efter maten väntar det goda dessertbordet. Under färden bjuds det på julmusik av en trubadur.

Säsong: 17 nov - 21 dec , 2022
Tid: 3 timmar

Boka Adventsbrunch i Göteborg

Adventsbrunch

Ni välkomnas med en glögg när ni stiger ombord. Avnjut sedan en härlig brunch med julbord på M/S Göteborg. Julbordet bjuder på välkända klassiker tillsammans med unika nyheter och spännande varianter av våra svenska julbordsfavoriter. Passar er som gärna äter julbord under lunchen.

Säsong: 19 nov - 21 dec, 2022
Tid: 3 tim

Boka biljett till klassiskt julbord i Göteborg

Klassiskt julbord – M/S Göteborg

Åk med M/S Göteborg och mys med ett klassisk julbord. Ni startar kvällen med lite glögg och därefter avnjuter ni Lotta Bäckströms härligt komponerade julläckerheter. Medans ni äter julbordet får ni lyssna till pianistens musik.

Säsong: 15 nov - 21 dec , 2022
Tid: 3 timmar

Dagkryss till Fredrikshamn från Göteborg med Stena Line
Dagskryss till Fredrikshamn med julbord
Göteborg - Kiel | Julbord 17 nov - 17 dec, 2022

Att ta en dagskryss med Stena Danica till Fredrikshamn i Danmark är mysigt. Och ännu lite mer mysigare blir det innan jul då båten är julpyntad och det serveras julbord ombord. Ät en god frukostbuffé ombord på morgonturen och när resan går åter till Göteborg med Stena Danica äter du ett gott julbord i restaurang Taste. Du kan förboka alla måltider när du bokar din båtresa. Vi samarbetar med Sembo - en del av Stena Line Travel Group AB - där du smidigt bokar din julbordsresa med Stena Danica.

Båtresa presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB).
Minikryssning Göteborg Kiel med Stena Line
Julkryss till Kiel med färja från Göteborg
Göteborg - Kiel | Julbord 21 nov - 23 dec, 2022

Ta en minikryss så där inpå julen. Lämna Göteborg på kvällen för en kryssning till Kiel i Tyskland. Ombord serveras julbord och andra läckerheter. I Kiel kan du besöka flera olika julmarknader. Och julshoppa kan du göra både ombord och i Kiel. Ni anländer till Kiel på morgonen runt 9,15 och båten avreser mot Göteborg samma kväll kl. 18.45. Resan tar 36 timmar med 2 dygn ombord. OBS! Tänk på att boka hemresan dagen efter utresan.

Båtresa presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB).
Köp biljett till klassisk julbord

Klassisk julbord på M/S St Erik

Boka ett julbord ombord på M/S S:t Erik. Turen är Covid 19-anpassat - minskat antalet gäster ombord, säkra avstånd, extra noggranna hygienrutiner med mera. På M/S S:t Erik serveras underbar julmat i sekelkiftesmiljö.

Säsong: Åter 2023
Tid: 3 tim

Boka jullunch Strömma i Göteborg

Jullunch på M/S St Erik

Njut av ett härligt dignande julbord på M/S St Erik. Passar er som tycker det är trevligt med julbord på lunchen. På julbordet hittar du klassiska julrätter som Janssons frestelse, revbensspjäll, kallskuret och ett bra utbud på fisk och skaldjur. Och efter maten väntar dessertbordet med gottigheter som ris a la malta, hemgjord chokladtryffel, vit choklad och inte minst julgodis.

Säsong: Åter 2023
Tid: 2,5 tim

Köp biljett till julpaddan Liseberg

Boka Julpaddan till Liseberg

Åk med Paddan-båtarna direkt till Liseberg. En mysig tur genom Göteborg i julskrud via slussen i Fattighusån. Innan färden serveras det glögg och pepparkakor vid brasan. I turen ingår guidning på båten och inträde till Jul på Liseberg.

Säsong: inställd år 2022, åter 2023
Tid: 40 minuter

Vinterkryssning med räk och laxbuffe

Vinterkryssning med räk- och laxbuffé

Åk med på en härlig vinterkryssning med M/S Carl Michael Bellman. På båten serveras en räk- och laxbuffé. I priset ingår välkomstdrink, buffé, underhållning och båtresa. Under resan passerar Styrsö, Donsö och Brännö. På resan serveras ni rättvise- och miljömärkt kaffe och te.

Säsong: kanske åter 2023
Tid: 3 tim

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

Populära Julturer hos Strömma i Göteborg
19 nov - 21 dec, 2022
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
17 nov - 21 dec, 2022
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
15 nov - 21 dec , 2022
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett

Mer roligt i Göteborg under julen

Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Top