Göteborgs Julturer 2021

Boka en härlig jultur i skärgården.

Julturer i Göteborg

Följ med på en tur med en båt i skärgården och njut av julbord!
Boka en jultur och mys i jul i Göteborgs skärgård. Njut av en brunch, lunch eller klassisk julbord. Njut av den goda julmaten, sillen, kalla rätter och varma rätter och till slut, efterrätten. Utanför fönstret är det kallt och ni kan njuta av att vara inne i värmen. Läs mer när ni bokar! Inför er resa läs regler i och med Covid-19.

Vi erbjuder biljetter via vårt samarbete med Strömma.

Köp biljett till julpaddan Liseberg

Boka Julpaddan till Liseberg

Åk med Paddan-båtarna direkt till Liseberg. En mysig tur genom Göteborg i julskrud via slussen i Fattighusån. Innan färden serveras det glögg och pepparkakor vid brasan. I turen ingår guidning på båten och inträde till Jul på Liseberg.

Säsong: inställd år 2021, åter 2022
Tid: 40 minuter

Köp biljett till klassisk julbord

Klassisk julbord på M/S St Erik

Boka ett julbord ombord på M/S S:t Erik. Turen är Covid 19-anpassat - minskat antalet gäster ombord, säkra avstånd, extra noggranna hygienrutiner med mera. På M/S S:t Erik serveras underbar julmat i sekelkiftesmiljö.

Säsong: 11 nov - 22 dec, 2021
Tid: 3 tim

Boka biljett till klassiskt julbord i Göteborg

Klassiskt julbord – M/S Göteborg

Åk med M/S Göteborg och mys med ett klassisk julbord. Ni startar kvällen med lite glögg och därefter avnjuter ni Lotta Bäckströms härligt komponerade julläckerheter. Medans ni äter julbordet får ni lyssna till pianistens musik.

Säsong: 16 nov - 22 dec , 2021
Tid: 3 timmar

Vinterkryssning med räk och laxbuffe

Vinterkryssning med räk- och laxbuffé

Åk med på en härlig vinterkryssning med M/S Carl Michael Bellman. På båten serveras en räk- och laxbuffé. I priset ingår välkomstdrink, buffé, underhållning och båtresa. Under resan passerar Styrsö, Donsö och Brännö. På resan serveras ni rättvise- och miljömärkt kaffe och te.

Säsong: kanske åter 2022
Tid: 3 tim

Boka jullunch Strömma i Göteborg

Jullunch på M/S St Erik

Njut av ett härligt dignande julbord på M/S St Erik. Passar er som tycker det är trevligt med julbord på lunchen. På julbordet hittar du klassiska julrätter som Janssons frestelse, revbensspjäll, kallskuret och ett bra utbud på fisk och skaldjur. Och efter maten väntar dessertbordet med gottigheter som ris a la malta, hemgjord chokladtryffel, vit choklad och inte minst julgodis.

Säsong: 23 nov - 22 dec, 2021
Tid: 2, 30 min

Boka Adventsbrunch i Göteborg

Adventsbrunch

Ni välkomnas med en glögg när ni stiger ombord. Avnjut sedan en härlig brunch med julbord på M/S Göteborg. Julbordet bjuder på välkända klassiker tillsammans med unika nyheter och spännande varianter av våra svenska julbordsfavoriter. Passar er som gärna äter julbord under lunchen.

Säsong: 20 nov - 19 dec 2021
Tid: 3 tim

Populära Julturer hos Strömma i Göteborg
20 nov - 19 dec 2021
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
11 nov - 22 dec, 2021
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
16 nov - 22 dec , 2021
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
23 nov - 22 dec, 2021
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Top