Göteborgs Julturer 2023

Boka en härlig jultur i skärgården.

Julturer i Göteborg

Följ med på en tur med båt i skärgården och njut av julbord!

Boka en jultur och mys i jul i Göteborgs skärgård. Njut av ett julbord under lunchen eller vid middagstid. Njut av den goda julmaten, sillen, kalla rätter och varma rätter och till slut, efterrätten. Utanför fönstret är det kallt och ni kan njuta av att vara inne i värmen. Har ni inte åkt på en jultur med god julmat förut, kanske det kan bli en tur i år.

Oh det är så gott med julmat, sillen, laxen, jansson frestelse, köttbullar och prinskorvar. Efter alla goda rätter får ni inte glömma av att lämna plats för de goda gottibitarna på efterrättsbordet!


Vi erbjuder biljetter via vårt samarbete med Strömma.

Boka biljett till klassiskt julbord i Göteborg

Klassiskt julbord – Middag - M/S Carl Michael Bellman

Ombord M/S Carl Michael Bellman serveras ett klassiskt julbord. Det blir ett havsinspirerat julbord med många traditionella rätter. Efter maten väntar det goda dessertbordet. Under färden bjuds det på julmusik av en trubadur. Åk med familjen, kollegorna eller helt enkelt med dina vänner.

Säsong: 10 nov - 21 dec, 2023
Tid: 3 timmar

Boka biljett till klassiskt julbord i Göteborg

Klassiskt julbord – M/S Göteborg- (lunch)

Åk med M/S Göteborg och mys med ett klassisk julbord. Julbordslunchens julbord är komponerad av Lotta Bäckströms härligt komponerade julläckerheter.

Vad sägs om att avnjuta följande på julbordet olika sillar, varmrökt makrill, Skagenröra med pepparrot, ugnsbakade päron med ädelost och timjan, sötpotatis med ingefära och chili samt klassiker som Janssons frestelse och lammprinskorv.

Säsong: 18 nov - 17 dec, 2023
Tid: 3 timmar

Dagkryss till Fredrikshamn från Göteborg med Stena Line
Dagskryss till Fredrikshamn med julbord
Göteborg - Kiel | Julbord nov - dec, 2023

Att ta en dagskryss med Stena Danica till Fredrikshamn i Danmark är mysigt. Och ännu lite mer mysigare blir det innan jul då båten är julpyntad och det serveras julbord ombord. Ät en god frukostbuffé ombord på morgonturen och när resan går åter till Göteborg med Stena Danica äter du ett gott julbord i restaurang Taste. Du kan förboka alla måltider när du bokar din båtresa. Vi samarbetar med Sembo - en del av Stena Line Travel Group AB - där du smidigt bokar din julbordsresa med Stena Danica.

Båtresa presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB).
Minikryssning Göteborg Kiel med Stena Line
Julkryss till Kiel med färja från Göteborg
Göteborg - Kiel | Julbord nov - dec, 2023

Ta en minikryss så där inpå julen. Lämna Göteborg på kvällen för en kryssning till Kiel i Tyskland. Ombord serveras julbord och andra läckerheter. I Kiel kan du besöka flera olika julmarknader. Och julshoppa kan du göra både ombord och i Kiel. Ni anländer till Kiel på morgonen runt 9,15 och båten avreser mot Göteborg samma kväll kl. 18.45. Resan tar 36 timmar med 2 dygn ombord. OBS! Tänk på att boka hemresan dagen efter utresan.

Båtresa presenteras i samarbete med Sembo (En del av Stena Line Travel Group AB).
Köp biljett till klassisk julbord med St Erik i Göteborgs skärgård

Klassisk julbord på M/S St Erik (middagskryssning)

Boka ett julbord ombord på M/S S:t Erik, Kanalbolagets äldsta fartyg. På M/S S:t Erik serveras underbar julmat i sekelkiftesmiljö. Med på turen bjuder trubaduren på julsånger och svenska julfavoriter.

Säsong: 10 nov - 21 dec, 2023
Tid: 3 tim

Boka jullunch Strömma i Göteborg

Jullunch på M/S St Erik

Njut av ett härligt dignande julbord på M/S St Erik. Passar er som tycker det är trevligt med julbord på lunchen. På julbordet hittar du klassiska julrätter som Janssons frestelse, revbensspjäll, kallskuret och ett andra klassiska julrätter och inte att förglömma den goda sillen och rökt lax. Och efter maten väntar dessertbordet med gottigheter.

Säsong: 22 nov - 21 dec, 2023
Tid: 2,5 tim

Köp biljett till julpaddan Liseberg

Boka Julpaddan till Liseberg

Åk med Paddan-båtarna direkt till Liseberg. En mysig tur genom Göteborg i julskrud via slussen i Fattighusån. Innan färden serveras det glögg och pepparkakor vid brasan. I turen ingår guidning på båten och inträde till Jul på Liseberg.

Säsong: åter 2023, avvakta tider
Tid: 40 minuter

Julbord middag med båt i Göteborgs skärgård

Klassiskt julbord – på M/S Göteborg (middag)

Åk med på en härlig julbordskryssning med M/S Göteborg. Ni kommer bli serverade ett härligt julbord med rätter som ni känner igen: sill, saffransinkokta päron, blåbärssill, grönpepparrökt lax med apelsin- och gräslökscrème, julskinka med örttäck, Janssons frestelse och julköttbullar. Efter julbordet glöm inte lämna plats för efterrätterna som dukas fram.

Säsong: 10 nov - 21 dec, 2023
Tid: 3 tim

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

Populära Julturer hos Strömma i Göteborg
10 nov - 21 dec, 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
18 nov - 17 dec, 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
10 nov - 21 dec, 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
22 nov - 21 dec, 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
22 nov - 21 dec, 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett

Mer roligt i Göteborg under julen

Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Top