Ticketmaster Presentkort

Ge bort ett fyllt presentkort!

Fyll presentkortet med ett värde från Ticketmaster!

Ge bort ett presentkort från Ticketmaster till ett värde för en specifik summa. Har du svårt att komma på en present till din sambo, mamma, kompis, kan ett presentkort lösa många av dina funderingar. Ett presentkort gör det lätt för mottagaren att själva välja sitt eget event hos Tickemaster. Personen väljer mellan ett evenemang inom komedi, musik, teater eller sport och kan därefter välja event i Göteborg.

Presentkortet passar utmärkt att ges bort under hela året och lite speciellt passar presentkortet som gåva som födelsedagspresent eller som julklapp!

Vi samarbetar med Ticketmaster. Presentkortet gäller i 1 år.

Köp ett presentkort Live it

Ticketmaster Presentkort

Köp ett presentkort till någon som fyller år, en vän eller till någon du vill tacka extra mycket. Presentkortet kommer bli en gåva till någon som älskar musik, komedi, teater, sport, festivaler och andra evenemang över hela Sverige. Mottagaren kan välja och vraka från Ticketmasters utbud. Du kan välja mellan ett E-Presentkort eller ett Fysiskt Kort.

Presentkortet är giltigt under 12 månader och kan användas som betalning/delbetalning av biljetter från inköpsdagen! (gäller endast evenemang i Sverige)

Ett köp presenteras i samarbete med Ticketmaster. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i ditt köp. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster på fölande mailadress: [email protected]. (uppge gärna ordernummer)
Top