Wallmans krogshow

Boka en nöjesweekend i Göteborg.

Nöjespaket med krogshow på populära Wallmans Göteborg!

Tyvärr blir det ingen Wallmans krogshow på Kungsportshuset i Göteborg under 2024. Vi får se vad som komma skall i denna nöjesarena!

I Kungsportshuset i Göteborg huserar nu Wallmans krogshow. Det populära konceptet kommer från Stockholm där Wallmans gjort succé i över 30 år. Musik, show och god mat i kombination blir en festlig helkväll.

Så för er som tycker om show med middag passar en bokning på Wallmans i Göteborg. Du serveras god mat och underhållning både på scen och bland borden där ni sitter under kvällen. Artisterna sjunger och dansar och i nästa stund kan ni se de servera maten vid ditt bord. Kungsportshuset har en anrik historia från 1856 med sitt vackra hörntorn. Här låg i många år restaurang ocn nattklubb Gamle Port. Återigen är hela huset en nöjesplats för Göteborgare och besökare.

Det finna några till scener där du kan gå på krogshow i Göteborg. Bland annat Kajskjul 8 nere vid Göta Älv, Rondo intill Liseberg och Park Lane på Avenyn.

Wallmans Göteborg hotellpaket presenteras i samarbete med Nöjesresor. Wallmans biljetter presenteras i samarbete med Showtic.

Dinnershow på Wallmans Göteborg 2023 - 2024

Wallmans Christmas Party

Show med middag och hotell

Kungsportshuset | inga datum för tillfället
Det blir härliga uppträdanden på Wallmans mellan borden och på scen. Ni serverar god mat och ni lär också sjunga med i låtarnar som spelas. Från säsong till säsong så ändras även showerna. Så Wallmans är något man kan besöka mer än en gång. Under jultid blir både show och mat mer julinspirerad.

I paketet ingår: Showbiljett + trerättersmiddag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Adress: Kungsportsplatsen, Östra Larmgatan 18, Göteborg
Speltid: Ca 4 tim

Karta - Wallmans Salonger

Om Wallmans Göteborg

Krogshow från Stockholm

Idag är krogshow något de flesta vet vad det är. Men den som satte krogshow eller dinner party som det också kallas, på allas läppar, var nöjesprofilen Hasse Wallman från Stockholm. Han har också gett sitt namn till just Wallmans Salonger. 1991 öppnade Wallmans Salonger på Teatergatan 3 i Stockholm. Succén var ett faktum och sedan dess har otaliga shower med god mat serverats där. Många av de artister som varit med under Wallmans shower genom åren är idag kända artister för oss alla. Några som startade sin artistbana på Wallmans i Stockholm är David Lindgren, Martin Stenmarck, Shirley Clamp, Linda Bengtzing och Tess Merkel.

Wallmans öppnar i Göteborg 2022

Den 18 mars 2022 var det premiär för Wallmans Dinner Party i Göteborg. Ett anrikt hus för nöjen, Kungsportshuset, är nu platsen för de glittrande showerna. Kungsportshuset är en vacker byggnad från 1856 som ligger lite inklämd innanför vallgraven i hörnet Östra Larmgatan / Trädgårdsgatan. Tidigare fanns här en av Göteborgs mest kända restaurang och pub, Gamle Port, med anor från 1918.

Wallmans shower går under 2 säsonger höst/vinter och vinter/vår. Under mitten av november till slutet av december svidar de om och både show och middagsmenyn blir lite mer julinspirerad. Under nyårshelgen kan det ibland bli nyårsfest med show.

Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Top