Wallmans krogshow 2023

Boka en nöjesweekend i Göteborg.

Nöjespaket med krogshow på populära Wallmans Göteborg!

I Kungsportshuset i Göteborg huserar nu Wallmans krogshow. Det populära konceptet kommer från Stockholm där Wallmans gjort succé i över 30 år. Musik, show och god mat i kombination blir en festlig helkväll.

Så för er som tycker om show med middag passar en bokning på Wallmans i Göteborg. Du serveras god mat och underhållning både på scen och bland borden där ni sitter under kvällen. Artisterna sjunger och dansar och i nästa stund kan ni se de servera maten vid ditt bord. Kungsportshuset har en anrik historia från 1856 med sitt vackra hörntorn. Här låg i många år restaurang ocn nattklubb Gamle Port. Återigen är hela huset en nöjesplats för Göteborgare och besökare.

Wallmans hotellpaket presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Dinnershow på Wallmans i Göteborg 2023 - 2024

Wallmans Dinnerparty

Show med middag och hotell

Kungsportshuset | 15 sep - 4 nov 2023
Det blir härliga uppträdanden på Wallmans mellan borden och på scen. Ni serverar god mat och ni lär också sjunga med i låtarnar som spelas. Från säsong till säsong så ändras även showerna Så Wallmans är något man kan besöka mer än en gång.

Julshow | 9 nov - 22 dec 2023
När julen närmar sig blir Wallmans show mer julinspirerad och maten går i julens tecken.

I paketet ingår: Showbiljett + trerättersmiddag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Adress: Kungsportsplatsen, Östra Larmgatan 18, Göteborg
Speltid: Ca 4 tim

Karta - Wallmans Salonger
Wallmans i Göteborg
24 feb - 6 maj 2023
Wallmans Göteborg
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Top