Göteborg Båtturer - Presentkort

Boka med rabatt!

Boka en båttur i Göteborg !

Åk en tur med båt i Göteborgs Skärgård. Vad sägs om en härlig brunch, middag eller lunch när ni samtidigt tittar ut över vattnet. Välj mellan olika turer på havet som tex ribbåtstur, makrillfiske, en tur med god mat och mycket mer.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagaren själv kan välja vilket datum de vill åka.

Vi erbjuder er 10% i rabatt vid köp hos oss!

Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan. Vi samarbetar även med Greatdays för ribbåt till Vinga. Hos Greatdays gäller upplevelsen i 1 år.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Boka en brunchkryssning i Göteborg

Brunchkryssning

Njut av brunch på en båt i Göteborgs södra skärgård. Turen tar tre timmar. Ni äter klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Vi kan varmt rekommendera en brunch om ni tycker om mat och samtidigt titta ut över havet.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: 3 mar - 27 okt, 2024
Avgår: Lilla Bommen, kl 12.00 Tid: 3 tim

Köp biljett till Räkfrossa i Stockholm

Räk och Laxkryssning!

På denna tur äter ni räkor och lax och andra läckerheter från havet. Ni åker i den södra skärgården där ni passerar öar som tex Brannö, Styrsö och Donsö och flera andra öar. En trubarud spelar också på turen.

I priset ingår välkomstdrink, räk- och laxbuffé, underhållning och båtresa.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong:4 apr - 26 okt, 2024
Tid: 3 tim

Skärgårdskryssning i Göteborg

Lilla Skärgårdsturen

Åk med på en båttur från Lilla Bommen, genom Göteborgs hamn, förbi Nya Älvsborgs Fästning. Båten tar dig ner till Göteborgs södra skärgård.

Guidning och ni kan köpa lättare tilltugg och drycker ombord.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: 2 mar - 27 okt, 2024
Tid: 2 tim och 30 minuter

Lilla Skärgårdsturen i Göteborg

Skärgårdstur med lunch

Luncha ombord och njut av en tur i skärgården. En guide berättar om det ni ser utanför fönstren. En lunch smakar så mycket bättre till havs.

I biljetten ingår: Lunch och guide.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: 2 mar - 27 okt, 2024
Tid: 2 tim och 30 min

Boka en hop on/Hop off tur i Göteborg

Paddan Hop on/Hop off

Ett trevligt alternativ för att se Göteborg sjövägen. Du åker med platta båtar genom stan och båten lägger till vid olika platser där du kan gå av och på. Guide finns med på turen.

Biljetten gäller i 24 timmar

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: 5 jul - 11 aug, 2024
Avgår: Lilla Bommen, Kungsportsplatsen, Brunnsparken, Eriksberg & Haga Tid: 24 tim

Boka en hop on/Hop off tur med rabatt

Hop on/off Kombi Buss & Båt

Med detta alternativ kan du åka buss och båt genom Göteborg under ett dygn. Ett bra alternativ för att se Göteborg med guide från en buss och en båt. Bussen och båten stannar på olika platser i stan.

Biljetten gäller i 24 timmar

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: 5 jul - 11 aug, 2024
Avgår: 12 olika hållplatser. Tid: 24 tim

Boka en båtutflykt runt Hisingen med upplevelse

Båtutflykt runt Hisingen

Upplev en guidad tur runt Hisingen som är Sveriges femte största ö. På turen kan du köpa något i caféet och samtidigt lära dig om Göteborgs historia. Åk med i sakta mak runt Hisingen. Ni färdas genom gröna ängar, kulturlandskap, m.m. Under färden guidas ni via inspelade guidning på svenska och engelska.

Gäller t o m 2024-12-31

Säsong: 19 apr - 21 sep, 2024
Avgår: Lilla Bommen Tid: 4 tim

HOTELL I GÖTEBORG!

Du kan välja bland olika typer av boende i Göteborg allt från lyxhotell till vandrarhem. Kanske vill du ha ett hotell med pool eller det viktigaste kanske är att det ligger nära nån speciell plats i Göteborg.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Göteborg. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Göteborg:

Hotell nära Göteborgs centrum

Hotell nära Liseberg

Hotell i Majorna

Hotell nära Nya Ullevi

Hotell nära Scandinavium

Hotell nära Göteborgs Centralstation

...se alla hotell i Göteborg

Boka RIB båttur i Götebprg

RIB till Vinga Fyr

Denna ribtur tar er från centrala Göteborg genom Göta Älv och ut i Göteborgs skärgård. Väl ute till havs ökas farten och adrenalinet börjar pumpa. Har ni tur har en Stena Line färja precis passerat och ni kryssar övre vågorna i full fart. Turen tar er ut till Vinga där det också blir ett stopp. Ni kan gärna ta med er egen fika.

Vinga är den lilla ön i Göteborgs inlopp som har en vacker fyr och här tillbringade Evert Taube mycket av sin barndom då hans far var fyrvaktare här under många år. Det som man nog ser först är den faluröda pyramidformade båken som sicker upp på ön brevid fyren. Efter stoppet på Vinga bär det av hem mot Göteborg igen i full fart. Ni stannar även till vid en sälkoloni och förhoppningsvis är sälarna hemma -:)

Gäller endast nya kunder t o m 2024-12-31 (gäller ej på redan nedsatta priser)

Säsong: Juni, Aug, Sep
Tid:3 tim

Populära båtturer med rabatt i Göteborgs skärgård
3 mar - 27 okt, 2024
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
4 apr - 26 okt, 2024
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
6 maj - 24 sep, 2023
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
2 mar - 27 okt, 2024
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
maj - sept, 2024
Sälsafari Göteborg
Köp biljett

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Så här fungerar det när du köper biljett hos Greatdays.se: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra. Försäkring och fri bytesrätt i 1 år. Du får en broschyr med information om hur du bokar din upplevelse.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en aktivieringskod som du sedan loggar in med på Greatdays.se:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse. Bilder: Strömma och Upplevelse.
Top