Göteborg Båtturer - Presentkort

Boka med rabatt!

Boka en båttur i Göteborg !

Åk en tur med båt i Göteborgs Skärgård. Vad sägs om en härlig brunch, middag eller lunch när ni samtidigt tittar ut över vattnet. Välj mellan olika turer på havet som tex ribbåtstur, makrillfiske, en tur med god mat och mycket mer.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagaren själv kan välja vilket datum de vill åka. Vi erbjuder er 10% i rabatt vid köp hos oss! Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Boka en brunchkryssning i Göteborg

Brunchkryssning

Njut av brunch på en båt i Göteborgs södra skärgård. Turen tar tre timmar. Ni äter klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Vi kan varmt rekommendera en brunch om ni tycker om mat och samtidigt titta ut över havet.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: 2 apr - 30 okt, 2022
Avgår: Lilla Bommen, kl 12.00 Tid: 3 tim

Köp biljett till Räkfrossa i Stockholm

Räk och Laxkryssning!

På denna tur äter ni räkor och lax och andra läckerheter från havet. Ni åker i den södra skärgården där ni passerar öar som tex Brannö, Styrsö och Donsö och flera andra öar. En trubarud spelar också på turen.

I priset ingår välkomstdrink, räk- och laxbuffé, underhållning och båtresa.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: 1 apr - 22 okt, 2022
Tid: 3 tim

Skärgårdskryssning med middag Marstrand

Lilla Skärgårdsturen

Åk med på en båttur från Lilla Bommen, genom Göteborgs hamn, förbi Nya Älvsborgs Fästning. Båten tar dig ner till Göteborgs södra skärgård.

Guidning och ni kan köpa lättare tilltugg och drycker ombord.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: 7 maj - 25 sep, 2022
Tid: 2 tim och 30 minuter

Lilla Skärgårdsturen i Göteborg

Skärgårdstur med lunch

Luncha ombord och njut av en tur i skärgården. En guide berättar om det ni ser utanför fönstren. En lunch smakar så mycket bättre till havs.

I biljetten ingår: Lunch och guide.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: 7 maj - 25 sep, 2022
Tid: 2 tim och 30 min

Boka en hop on/Hop off tur i Göteborg

Paddan Hop on/Hop off

Ett trevligt alternativ för att se Göteborg sjövägen. Du åker med platta båtar genom stan och båten lägger till vid olika platser där du kan gå av och på. Guide finns med på turen.

Biljetten gäller i 24 timmar

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: 8 juli - 14 aug, 2022
Avgår: Lilla Bommen, Kungsportsplatsen, Brunnsparken, Eriksberg & Haga Tid: 24 tim

Boka en hop on/Hop off tur med rabatt

Hop on/off Kombi Buss & Båt

Med detta alternativ kan du åka buss och båt genom Göteborg under ett dygn. Ett bra alternativ för att se Göteborg med guide från en buss och en båt. Bussen och båten stannar på olika platser i stan.

Biljetten gäller i 24 timmar

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: 8 Jul - 14 Aug, 2022
Avgår: 12 olika hållplatser. Tid: 24 tim

Boka en båtutflykt runt Hisingen med upplevelse

Båtutflykt runt Hisingen

Upplev en guidad tur runt Hisingen som är Sveriges femte största ö. På turen kan du köpa något i caféet och samtidigt lära dig om Göteborgs historia. Åk med i sakta mak runt Hisingen. Ni färdas genom gröna ängar, kulturlandskap, m.m. Under färden guidas ni via inspelade guidning på svenska och engelska.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: 22 apr - 24 sep, 2022
Avgår: Lilla Bommen Tid: 4 tim

Boak en ribsightseeing tilll havs i Göteborg

Ribsightseeing till havs

För dig som gillar fart och fläkt. Åk med på en tur i en Ribbåt. Ni åker snabbt i er höghastighetsfärd? Er upplevelse blir nog en tur att minnas!

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Sept
Tid: 30 minuter

Boka hotell i Göteborg

Sök hotell i kartan nedan: Välj datum och antal personer. Klicka ej på sökknappen - priser uppdateras automatiskt i kartan när du valt datum. Hotell presenteras i samarbete med Booking.com

Booking.com
Populära båtturer med rabatt i Göteborgs skärgård
2 apr - 30 okt, 2022
M/S Göteborg Göteborg
Köp biljett
1 apr - 22 okt 2022
M/S S:t Erik Göteborg
Köp biljett
7 maj - 25 sep, 2022
M/S S:t Erik Göteborg
Köp biljett
7 maj - 25 sep, 2022
M/S S:t Erik Göteborg
Köp biljett
maj - sept, 2022
Sälsafari Göteborg
Köp biljett

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse. Bilder: Strömma och Upplevelse.
Top