Strömma Presentkort

Trevlig gåva är Strömmas presentkort!

Köp ett Strömma presentkort till Göteborgs skärgård!

Att ge bort ett presentkort är en bra present. Kortet kan du fylla med olika summor. Mottagaren väljer och vrakar bland Strömmas alla erbjudanden. Köper du ett Strömma presentkort kan mottagaren själv boka en upplevelse som tex en brunchkryssning, räkkryssning, bussturer eller andra båtturer i Göteborgs skärgård.

Presentkortet passar också bra som en julklapp och kan såklart ges bort bort under hela året!

Vi samarbetar med Strömma. Presentkortet gäller i 1 ½ år.

Köp ett presentkort hos Strömma

Strömma Presentkort

Köp ett presentkort till någon som fyller år, en vän eller till någon du vill tacka extra mycket. Med Presentkortet, kan mottagaren välja bland Strömmas alla turer. Vad sägs om en båttur, busstur, eller en brunchkryssning i Göteborgs skärgård. Mottagaren kan välja och vraka från Strömmas utbud.

Du kan välja mellan ett Digitalt Presentkort eller ett Fysiskt Kort i olika valörer. Strömma erjuder också presentkort på redan färdiga turer, vad sägs om brunchkryssning för två eller middagskryssning för två och flera andra turer.

Presentkortet är giltigt under 18 månader och kan användas som delbetalning av flera olika upplevelser hos Strömma!

Ett köp presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i ditt köp. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma.
Top