Presentkort Nöjesresor i Göteborg

Ett presenkort som användas till en hotellvistelse + event i Göteborg

Ger bort ett presentkort från Nöjesresor.se !

Överraska en nära vän, din kollega, en som fyller år med ett presentkort. Det är lika kul att få ett presentkort som att ge bort ett presentkort. Med presentkortet kan du välja bland flertalet olika konserter, shower, teater, stand-up, musikaler eller operor från Nöjesresors utbud. Dessutom ingår en övernattning på ett hotell!

Du köper ett presentkort som du fyller med ett förutbestämt belopp. Det är smidigt och enkelt att köpa och skapa ett presentkort till din mottagare! Avsluta med att lägga till en snygg presentbox. Du väljer också själv ett utseende på ditt presentkort.

Mottagaren bestämmer själv vilken evenemangspaket som skall bokas. Presentkortet från nöjesresor.se passar till de som älskar att sova över på hotell och under kvällen se ett event. Det är utmärkt hela året att ge bort, lite speciellt passar presentkortet som gåva som julklapp och födelsedagspresent!

Vi samarbetar med Nöjesresor.se. Presentkortet gäller i 2 år.

Köp ett presentkort hos Nöjesresor och fyll kortet med en summa pengar

Presentkort Nöjesresor.se

Ge bort ett presentkort från Nöjesresor till en kväll man inte glömmer i första taget. Ett hotellpaket inkl nöje!. Du fyller kortet med en specifik förutbestämd summa. En trevlig present till någon som fyller år, har gift sig eller till en annan högtid.

Köp ett presentkort laddat med pengar! Du kan bestämma om du vill leverera presentkortet direkt via mail eller förgylla det lite extra med en presentbox.

Ett köp presenteras i samarbete med Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i ditt köp. Vid frågor om ditt presentkort kontakta Nojesresor.se
Top