Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg

En festlig partykväll i Göteborg.

Välkommen till Nikos taverna och Mamma Mia! The Party på Rondo!

Se Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg och upplev berättelsen som fortsätter där filmen slutade. Ni kommer sitta på den grekiska tavernan Nikos, fast nu på Rondo i Göteborg. Upplev en sprakande show och sov över på ett hotell i Göteborg. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Mamma Mia! The Party nöjespaket

Mamma Mia! The Party

Showbiljett + Middag + Hotell

Rondo | 1 dec 2022 - 12 november 2023
Välkommen till partyt på Rondo i Göteborg. Mamma Mia filmen blir nu ett stort party med en härlig upplevelse med sång och dans. Det blir sommarfest på den grekiska tavernan, Nikos. Rondo har förvandlats till en exotisk grekisk miljö. Det blir en god medelhavsmeny och till maten bjuds ni upp till underhållning. Bland borden sjungs och dansas det. Det kommer även bjudas på en och annan ABBA-låt. En härlig upplevelse som du kommer komma ihåg som ett gott minne.

Hösten 2023 blir sista säsongen för Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg
Vårsäsongen spelas till 15 maj 2023. Den 22 september 2023 blir det premiär för sista säsongen av Mamma Mia! The Party som spelas fram till 12 september...om inget annat händer :-).

I paketet ingår: Showbiljett + Medelhavsmiddag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Adress: Örgrytevägen 5, Göteborg
Speltid: Ca 4 tim

Karta - Rondo
Mamma Mia The Party i Göteborg
1 dec 2022 - 12 nov 2023
Rondo Göteborg
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster.
Top