Landvetter Airport Hotel

10% rabatt när du bokar med rabattkod!

Se rabattkoder nedan.

Starta din semester hos Landvetter Airport Hotel.

Är ni på väg ut i världen på äventyr från Landvetter flygplats? Varför inte starta semestern redan dagen innan avresa utan stress med att bo på hotell på Landvetter flygplats!

Upplev en skön hotellvistelse med middag i hotellets mysiga restaurang och börja sedan resdagen i lugn och ro men en härlig hotellfrukost, allt bara 4 minuters promenad till avgångshallen.

I Love Göteborg presenterar nedan erbjudanden tillsammans med Landvetter Airport Hotel.

Bo på Landvetter Airport Hotel natten innan din avresa från Landvetter flygplats

Ofta kan planet från Landvetter flygplats avgå tidigt på morgonen och det blir en stress att hinna i god tid till flygplatsen. Ett tips är att starta din semester i lugn och ro med att sova på hotell på Landvetter flygplats. Endast 4 minuter från avgångshallen. Gör dagen innan till en del av din semesterresa.

I detta unika hotellpaket SEMESTERSTART får du:

Standardrum (del i dubbelrum)

2-rätters middag

Frukostbuffé

Fri Wi-Fi

Fri PressReader (tidningar online)

Gym & relax

Fri shuffleboards och boule

Fri parkering

Fri elladdning bil

4 min till avgångshallen

10% RABATT när du bokar med rabattkod!

Erbjudanden kan endast bokas via telefon

Landvetter Airport Hotel har tagit fram unika erbjudanden till I Love Göteborgs läsare. Du får 10% rabatt på din vistelse när du bokar via telefon.

BOKA PÅ TELEFON! Gör så här:
Ring till Landvetter Airport Hotel på tel: 031-97 75 50 och säg att ni vill boka:

Hotellpaket SEMESTERSTART. Uppge rabattkod: ILOVEGBG2022

Rum eller konferens. Uppge rabattkod: ILOVEGBG

Hotellpaket Landvetter Airport Hotel Semesterstart

Hotellpaket SEMESTERSTART

Övernattning + Middag + Frukost

Ta dig till Landvetter Airport Hotel på Landvetter flygplats redan dagen innan din avresa med flyget. Så skönt att redan vara på plats och veta att du slipper stressen för att komma fram till flygplatsen innan din avresa.

Under dagen har du fri tillgång till Gym & Relaxavdelning, fria spel på Shuffelboard och Boule, fria Online-tidningar och fri Wi-Fi. På kvällen serveras en 2-rätters middag - kockens val från veckans meny. Informera gärna om eventuella allergier m.m. Dryck betalas på plats. Bordsvatten ingår. Middag till barn beställs och betalas på plats. Barnmeny finns. (Mer om barn nedan) Sedan sover du gott i de sköna sängarna. På morgonen serveras en god frukost. Efter frukost har du bara några minuters promenad till avgångshallen.

10% RABATT

Pris: 898 kr/pp när du använder rabattkoden. (Ord pris från 998 kr/pp)

Ring och boka hotellpaket SEMESTERSTART och erhåll 10% rabatt. Uppge rabattkod: ILOVEGBG2022

RING OCH BOKA PÅ TEL: 031-97 75 50

Erbjudandet kan endast bokas via telefon

Fler erbjudanden till dig!

Förutom det specialframtagna hotellpaketet SEMESTERSTART får du även 10% rabatt på rumsbokning och konferens på Landvetter Airport Hotel när du använder bokningskod ILOVEGBG och ringer in din bokning.

Boka rum på Landvetter Airport Hotel

Boka en mysig vistelse

Ta en minisemester på hotellet
Varför inte ta ett break och gotta er på hotell nån natt eller två. Välj mellan enkelrum, dubbelrum, familjerum eller svit. Efter en god natts sömn serveras en härlig frukost. 1 barn upp till 12 år bor gratis i föräldrars rum. Har ni 2 barn boka gärna ett familjerum.

10% RABATT

Ring och boka din vistelse och erhåll 10% rabatt på rummet. Uppge rabattkod: ILOVEGBG

Konferens på Landvetter Airport Hotel

Konferens på Landvetter Airport Hotel

Konferens för 2 - 140 personer
Jobba effektivt och ostört i en inspirerande och hemtrevlig miljö. Välj bland 10 modernt utrustade konferenslokaler och mötesrum. Nära finns restaurang och fika. Vid bokning av konferenspaket igår alltid: fruktkorg, vatten, godis, block och pennor i lokalen.

10% RABATT

Ring och boka din konferens och erhåll 10% rabatt på konferenslokalen. Uppge rabattkod: ILOVEGBG

Standard Dubbelrum Landvetter Airport Hotel
Standard Dubbelrum
Barn t o m 12 år bor gratis
Barn bor gratis
Frukostbuffé Landvetter Airport Hotel
Frukostbuffé

Detta ingår alltid när du bor hos Landvetter Airport Hotel

Frukostbuffé ingår

Som en riktigt bra start på dagen serveras en härlig frukostbuffé på morgonen. Frukosten serveras alla dagar mellan kl. 04.30 - 09.30. (PS, Har du ett tidigt flyg att passa så kan hotellet erbjuda en "Early Bird frukost", en lite mindre buffé som serveras mellan kl. 03.30-04.30. Detta bokas kvällen innan i receptionen.)

Barn upp till och med 12 år bor gratis

Om barn delar säng med vuxen (extrasäng kan ställas in) bor de gratis i ett Standardrum. Max 1 barn upp till och med 12 år samt ett spädbarn. Meddela gärna om ni önskar en spjälsäng. Om ni har 2 barn, till och med 12 år, uppgradera gärna till ett Superior rum / Familjerum. (Se mer under Uppgraderingar / Tillägg nedan). Frukostbuffé ingår till barnen.

Som gäst har du alltid fri tillgång till:

Wi-Fi, Gym, Bastu & Relax, Shuffleboard (vid mån av plats), Boulespel, PressReader (digitala tidningar online), Fri parkering.

Fri parkering / el-laddning på hotellet

Om du tagit bilen upp till Landvetter står den gratis på hotellets parkering under natten / nätterna ni bor på hotellet. Du kan sedan låta bilen stå kvar och lämna in nyckeln till hotellet. Där står den sedan säkert tills ni kommer hem igen till Landvetter flygplats. (Se mer under Uppgraderingar / Tillägg nedan)

Du som har el-bil kan också ladda din bil gratis när du bor på hotellet.

Uppgraderingar / Tillägg

Uppgradera ditt rum

Uppgradera rum
Uppgradera ditt Standardrum till Superiorrum / Familjerum för +200 kr/pp per vuxen. Medföljande barn över 12 år +200kr/barn.
Om Familjerum

Tonårsrum Landvetter Airport Hotel

Tonårsrum
Önskas eget rum till barnen. Boka ett tonårsrum. Frukostbuffé ingår. Max 2 barn under 18 år. Endast 650 kr/rum.
Om Tonårsrum

Boka VIP Landvetter Airport Hotel

Boka VIP
Har ni något att fira? Lägg till nått gott som väntar på rummet vid er ankomst.
Mer om VIP

Parkera bilen
Låt hotellet ta hand om din bil när du är bortrest. Bara lämna in nyckeln och bilen väntar på dig när du kommer tillbaka.
Mer om parkering

Karta - Landvetter Airport Hotel

Om Landvetter Airport Hotel
Hotellet ligger endast 200 meter ifrån avgångshallen på Göteborg Landvetter flygplats. Sedan 1987 har Landvetter Airport Hotel varit hem åt flygbesättningar från när och fjärran, förväntansfulla turister som skall ut i världen eller som precis har anlänt till Göteborg och hårt arbetande affärsresenärer. I kontrast till flygplatsens stress och buller erbjuder hotellet dig en lugn och trivsam oas.

Hotellet är familjeägt och har 184 hemtrevliga rum, en mysig restaurang och 10 moderna konferensrum. Tack vare hotellets strategiska läge har det blivit en populär mötesplats för internationella konferenser. För dig med tid mellan flygningar kan koppla av eller jobba i hotellets lobby.

Missa inte att bli medlem i Landvetter Airport Hotels nya lojalitetsprogram Best Western Rewards och få ta del av förmåner både här, WorldHotels och Best Western Hotels.

Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel
Flygets Hotellväg
438 70 Landvetter

Tel: 031-97 75 57

Hemsida: www.landvetterairporthotel.se

Bilder: Landvetter Airport Hotel. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på hotellets hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vid eventuella frågor kontakta Landvetter Airport Hotel.
Top