Göteborg Upplevelser - Presentkort

Ge bort ett presentkort!

Ger bort ett presenkort i gåva !

Ge bort en present till en vän, föräldrar, kompisar eller till någon som fyller jämt. Ett presentkort fylld med ett belopp är smidigt. Du sparar tid med att köpa presentkort istället för att leta present på nätet eller i köpcentrum. Fyll ett kort med en summa - därefter bestämmer den du skall ge bort presenten till vilken upplevelse som skall bokas. Presenkortet passar utmärkt hela året att ge bort, lite speciellt passar presentkortet som gåva som julklapp och födelsedagspresent!

När mottagaren väljer en upplevelse som ev kostar mer går det bra att lägga till mellanskillnaden. Är upplevelsen billigare går det bra att spara beloppet till en framtida upplevelse.

Vi samarbetar med Upplevelse.com. Presenkortet gäller i 3 år.

Köp ett presentkort

Presentkort

Smidigt, enkelt och kräver inte mycket tid från dig som köper. En mycket pra present till någon du håller kär, till en kompis, föräldrar och fler därtill. Köp ett presenkort laddat med pengar!

Du kan självklart även köpa presentkortet till dig själv.

Ett köp presenteras i samarbete med Upplevelse.com.. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i ditt köp. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com
Top