Information om Covid-19 i Göteborg
Fira Göteborg 400 år under 2021

Landvetter Transfer

Förboka gärna din transfer till Göteborg Landvetter Airport

Vi tipsar om transfer till och från Göteborg Landvetter Airport (GOT)

Göteborg-Landvetter Airport är Sveriges näst största internationella flygplats och ligger en liten bit utanför Göteborg. Flygplatsen öppnade 3 oktober 1977, och ersatte den gamla flygplatsen som var i Torslanda. Det var Sveriges kung Carl XVI Gustaf som invigde flygplatsen. Ett hotell utanför flygplatsen byggdes 1987, Landvetter Airport Hotel. Den internationella terminalen öppnades i februari 2013. Hallen innehåller också flera affärer och restauranger. Därefter har flera olika ombyggnationer skett.

Det är ganska bra att ha ordnat sin transport vid ankomst och avgång från Landvetter flygplats. Nedan har du några alternativ som du kan boka i förväg och slippa att stå i kö och ha allt klart i förväg. Spara tid och slipp huvudvärk när du skall ta dig mellan Göteborg och flygplatsen. Det billigaste sättet att ta sig från flygplatsen in till Göteborg är med buss. Om du vill komma direkt till ditt hotell eller bostad är taxi ett bra alternativ då du kommer dörr-till-dörr. För dig som vill ta dig runt på egen hand är också hyrbil ett alternativ.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Göteborg och självklart även tillbaka till GOT när det är dags för hemresa.

Tips på olika transfers från/till Landvetter!

Tips på privat transfer!

Privat transfer med Europe Shuttle till Göteborg

Minibus transfer

Boka en minibus för 2 personer från flygplatsen till ditt hotell. Bilen kör dig till ditt hotell.
Pris: Du betalar per bil med 2 personer.

Boka privat transfer till Landvetter flygplats

Privat transfer till GOT

Unna dig en smidig transport till Landvetter. Du bokar för 2 personer.
Pris: Du betalar för 2 personer. Upphämtning från hotellet där du bor.
Avgår: 24/7, dygnet runt.

Privat transfer till Gothenburg Airport

Privat transfer bil

Boka en privat transfer från hotellet till Landvetter flygplats. Du delar bilen med andra, upp till 3 personer. Bilen kör dig till Landvetter flygplats.
Pris: Du betalar per bil.

Boka privat transfer från hotellet till Landvetter flygplats

Privat transfer från hotellet till Landvetter

Unna dig en smidig transport till Landvetter flygplats. Du delar fordonet med 1 annan resenär.
Pris: Du betalar per person.

Övriga sätt att ta sig från och till Göteborg Landvetter Airport.

Buss
Du har olika bussbolag att välja mellan för att ta dig mellan Landvetter flygplats och Göteborgs centralstation eller Nils Ericsson Terminalen som den också kallas. Det är alltid bra att förboka sina biljetter, då är det bara att gå utanför ankomsthallen om du ska åka från Landvetter flygplats in till Göteborg och vänta på bussen. Landvetter flygplats är relativt liten och bussarna väntar utanför terminalen. Bussbolag som kör mellan Landvetter flygplats och Göteborg är bland annat: Flygbussarna, FlixBus och Nettbus. Bussen stannar vid olika hållplatser mellan flygplatsen och Göteborg.

Flygbussarna stannar vid olika hållplatser och Netbus och och Flixbus åker direkt till Nils Ericson Terminalen/Göteborg C. Vill du komma direkt in till Göteborgs Centralstation (Nils Ericson Terminalen) är Nettbuss och FlixBus billiga alternativ på flygplatstransfer. Vill du gå av exempelvis vid Liseberg för att du bokat ett hotell i närheten är det bättre att åka med Flygbussarna som stannar på hållplats Korsvägen. Boka Buss här:

Du kan även titta på busspriser hos bolaget Flixbus.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser om det kommer fram folk till er inne i terminalen och erbjuder er transport, åk INTE med. Ni vet ej vem som erbjuder er transport in till Göteborg. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Informationen för att fråga om transport.

Boka buss in till Göteborg»

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.

Göteborg Landvetter Airport

Landvetter flygplats utveckling
Göteborg Landvetter Airport växer så det knakar.....

Karta - Göteborg Landvetter Airport
Top