The Reef

Boka en weekend till The Reef i Fredrikshamn.

Äventyrsbadet The Reef i Fredrikshamn!

Stena Line tar er till familjeäventyret The Reef i Danmark (Fredrikshamn). Bada i vattenlandet, relaxa i bubbelpooler, njut av karibisk värme, simma i vågorna och efter en dag i vattenparken slappnar ni av på ert hotellrum på Scandic The Reef. Nedan kan du läsa mer om rederiet som tar er till äventyrsbadet.

The Reef Fredrikshamn Danmark

The Reef Hotel & Resort

Göteborg - Fredrikshamn | 3, 25 tim

Säsong: 2021
På hotellet i Danmark, Scandics fyrstjärniga hotell mitt i Fredrikshavn city hittar ni äventyrsbadet The Reef. Alla som bor på hotellet går in till äventyrsbadet gratis. Bada i det varma härlig vattnet i det karibiska landskapet. Det finns bubbelpooler, palmer, rutschkanor, grottor, klätterväggar och vattenkanoner mm. Inne i badet är det fuktig värme och musik spelas i högtalarna. Ni kan handla enklare mat i restaurangerna inne i badhallen.

Badet passar både små som stora barn. Inne i vattenlandet finns det en speciell avdelning för små barn. Ni kan gå runt och hitta lite olika pooler.

När ni kommer fram till Fredrikshavn efter ca 3 timmars båtfärd så tar det ca 10 min att gå till Scandic The Reef Hotel & Resort.

I resan kan du boka:
Välj att åka över dagen eller kombinera med övernattning.

The Reef i Danmark

Tips inför er Äventyrsresa:

Tips inför ditt besök på The Reef
Ta med en egen badhanduk.
Vill du inte byta om i omklädningsrummen vid badet kan du byta om på ditt hotellrum och ta hissen direkt ned till bottenplan där badet ligger.
För att slippa ta mer er mobil, kontokort kan ni sätta upp allt på rummet istället. Dra ditt kort i receptionen när ni checkar in så löser det allt. När du handlar säger du ditt rumsnummer och betalar när du checkar ut.
Känner du att du har tid för lite bad efter att du har checkat ut, går det att bada i mån av plats. Du får hämta ut ett temporärt kort i receptionen.

Boka kryssning till The Reef här »

Film om The Reef

Bad The Reef i Fredrikshamn, Danmark
Gör ett besök på The Reef. Tips: Åk gärna hit en vardag för att slippa köer.

Båttur till The Reef i Fredrikshamn
1 jan - 31 dec 2021
Danmarksterminalen, Masthuggskajen Göteborg
Köp biljett
Karta - The Reef
Top