Amfibiebuss i Göteborg

Buss och Båt på samma gång!

Bussen som blir till en båt i vattnet!

Du kan känna dig säker i bussbåten. Den besiktigas två gånger per år både som buss och båt – Den är helt tät och består av 80% av aluminium. Den är certifierad på Transportstyrelsen. Bilen sköljs av varje kväll och är ni intresserade av bilmärket kan vi informera er om att det är en Volvo. Annan säkerhet inne i fordonet är livvästar., livbojar, en livflotte, nödraketer och brandsläckare.

Nu tillbaka till själva turen med amfibiebussen som är helt fantastiskt roligt och annorlunda. Bussbåten tar er förbi flera olika sevärdheter i stan som tex Poseidon och Älvsborgsbron.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagen själv kan välja vilket datum de vill åka. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

För direktbiljett samarbetar vi med Get Your Guide.

10% rabatt till I Love Göteborgs läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Boka en tur med amfibiebuss i Göteborg

Amfibiebuss Göteborg

Hur känns det att både åka buss och båt på samma resa? Testa en tur med amfibiebussen från Ocean Bus. Bussen tar er förbi flera kända attraktioner på land och sedan åker bussen ner i vattnet och förvandlas till en båt. Den första amfibiebussen tog sig en tur i Stockholm 2014 och år 2019 var det dags i Göteborg.

Ni åker förbi flera kända attraktioner i Göteborg. Guidning ingår.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: vår - 19 dec
Tid: 60 min - 75 min
Presentkort: Boka in datum senare

Boka en tur med amfibiebuss i Göteborg

Amfibiebuss Göteborg

Testa en tur med amfibiebussen i Göteborg. Vad sägs om en tur med bussen som förvandlas till en båt lite senare i turen. Bussen tar er förbi flera kända sevärdheter på land och sedan åker bussen ner i vattnet. Den första amfibiebussen tog sig en tur i Stockholm 2014 och år 2019 var det dags i Göteborg.

Ni åker förbi flera kända attraktioner i Göteborg. Guidning ingår.

Säsong: nov - 19 dec (endast vissa dagar)
Tid: 60 min - 75 min
Direktbiljett: Du bokar datum direkt vid köp av din biljett

Se film om Amfibiebuss

Amfibiebuss i Göteborg
Titta gärna på filmen om hur det är att åka med på en tur med Amfibiebussen i Göteborg. En buss blir till en båt!

Goo Gothenburg Pass

GO GOTHENBURG PASS

Göteborgs upplevelsekort fyllt med fria inträden!

Med ett Go Gothenburg Pass kan du upptäcka Göteborg till rabatterat pris. Detta Göteborgskort är fyllt med inträden till sevärdheter, museum och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Besök så många attraktioner du hinner av allt som ingår.

Mer info om Go Gothenburg Pass

Fria inträden och sightseeing:

Paddan

Aeroseum

Bohus Fästning

Maritiman

Gunnebo Slott

Båt- och Bussturer m.m

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din aktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com och Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta resp företag: Upplevelse, och Get Your Guide. Bilder: Get Your Guide.
Top