Information om Covid-19 i Göteborg

Ölprovningar

Upplev en trevlig ölprovning i Göteborg

Denna sida presenteras i samarbete med Taysta

Taysta erbjuder mat- och dryckesevent i Göteborg!

Taysta består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Under sommarmånaderna åker de runt och besöker restauranger, vingårdar och bryggerier i olika delar av världen. Allt för att kunna erbjuda er goda mat- och dryckupplevelser.

Nedan presenterar vi ett urval av olika ölprovningar som du kan boka hos Taysta. Du kan välja att köpa biljett till ett givet datum eller så väljer du att köpa ett presentkort som du sedan kan använda för att boka in en önskad provning framöver. Presentkortet gäller i 12 månader.

Ölprovning i Göteborg

Ölprovning South Coast - focus på öl från Göteborg

Ölprovningen äger rum på ett häftigt bryggeri, den perfekta platsen för att fördjupa sina kunskaper om öl. Du kommer att få smaka på några noga utvalda öltyper som vår duktiga ölmästare serverar tillsammans med passande tilltugg. Dessutom kommer du att få lära dig mer om ölets spännande historia men även om de bästa smakkombinationerna för just öl. Vår ölmästare ger dig dessutom många goda tips för hur du kan utforska dessa nya smaker vidare på egen hand efter provningens slut. Guidad visning ingår. Eventen läggs upp efter hand under året. Läs mer om Ölprovning »

Säsong: Året om (ej Jul - Aug)
Tid: 2,5 - 3 tim

Ölvandring i Göteborg

Ölvandring Göteborg

Följ med oss på en unik ölvandring där du får möjligheten att utforska lokala öler från västkusten tillsammans med en av våra kunniga ölmästare. Du kommer även att få lära dig mer om ölbryggning i ölmeckat Göteborg. Oavsett om du tar med en kompis eller kommer själv, är det ett roligt sätt att upptäcka nya smaker och få ny inspiration. Det blir garanterat en kväll att minnas! Eventen läggs upp efter hand under året.

Säsong: Året om (ej Jul - Aug)
Tid: Vandring i 2 tim i ca 3,5 km

Biljetter presenteras i samarbete med Taysta. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Taysta. Bilder: Taysta.
Top