Göteborgs Julturer

Boka en härlig jultur i skärgården.

Julturer i Göteborg

Följ med på en tur med en båt i skärgården och njut av julbord!
Boka en jultur och mys i jul i Göteborgs skärgård. Njut av en brunch, lunch eller klassisk julbord. Njut av den goda julmaten, sillen, kalla rätter och varma rätter och till slut, efterrätten. Utanför fönstret är det kallt och ni kan njuta av att vara inne i värmen. Vi erbjuder biljetter via vårt samarbete med Strömma.

Köp biljett till julpaddan Liseberg

Boka Julpaddan till Liseberg

Åk med Paddan-båtarna direkt till Liseberg. En mysig tur genom Göteborg i julskrud via slussen i Fattighusån. Innan färden serveras det glögg och pepparkakor vid brasan. I turen ingår guidning på båten och inträde till Jul på Liseberg.

Säsong: 22 nov - 23 dec , 2019
Tid: 40 minuter

Köp biljett till klassisk julbord

Klassisk julbord på M/S St Erik

Välj en eftermiddagstur med julbord på en av de fyra fartygen i Stockholms Skärgård. Varje båt har sin egen prägel på hur de serverar det klassiska julbordet. M/S Waxholm III har traditionellt julborg , M/S Gustafsberg VII serverar julmat med fokus på miljö, vilt och vegetariskt vid bordet och M/S Prins Carl Philips serverar också klassiskt julbord.

Säsong: 15 nov - 21 dec, 2019
Tid: 3 tim

Boka biljett till klassiskt julbord i Göteborg

Klassiskt julbord – M/S Göteborg

Åk med M/S Göteborg och mys med ett klassisk julbord. Ni startar kvällen med lite glögg och därefter avnjuter ni Lotta Bäckströms härligt komponerade julläckerheter. Medans ni äter julbordet får ni lyssna till pianistens musik.

Säsong: 19 nov - 21 dec , 2019
Tid: 3 timmar

Vinterkryssning med räk och laxbuffe

Vinterkryssning med räk- och laxbuffé

Åk med på en härlig vinterkryssning med M/S Carl Michael Bellman. På båten serveras en räk- och laxbuffé. I priset ingår välkomstdrink, buffé, underhållning och båtresa. Under resan passerar Styrsö, Donsö och Brännö. På resan serveras ni rättvise- och miljömärkt kaffe och te.

Säsong: 19 nov - 21 dec, 2019
Tid: 3 tim

Boka jullunch Strömma i Göteborg

Jullunch på M/S St Erik

Njut av ett härligt dignande julbord på M/S St Erik. Passar er som tycker det är trevligt med julbord på lunchen. På julbordet hittar du klassiska julrätter som Janssons frestelse, revbensspjäll, kallskuret och ett bra utbud på fisk och skaldjur. Och efter maten väntar dessertbordet med gottigheter som ris a la malta, hemgjord chokladtryffel, vit choklad och inte minst julgodis.

Säsong: 26 nov - 21 dec, 2019
Tid: 2, 30 min

Boka Adventsbrunch i Göteborg

Adventsbrunch

Ni välkomnas med en glögg när ni stiger ombord. Avnjut sedan en härlig brunch med julbord på M/S Göteborg. Julbordet bjuder på välkända klassiker tillsammans med unika nyheter och spännande varianter av våra svenska julbordsfavoriter. Passar er som gärna äter julbord under lunchen.

Säsong: 23 nov - 22 dec 2019
Tid: 3 tim

Populära Julturer hos Strömma i Göteborg
23 nov - 22 dec 2019
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
19 nov - 21 dec 2019
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
19 nov - 21 dec 2019
Lilla Bommen Göteborg
Köp biljett
22 nov - 23 dec 2019
Kungsportsplatsen Göteborg
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Top