Så som i Himmelen hotellpaket

Gå på musikal i Göteborg.

Så som i Himmelen musikalen kommer till Göteborg!

Musikalen som gör ett gästspel i Göteborg på The Theatre. Efter succén i Stockholm blir det Göteborgs tur att få följa dirigenten Daniel och hans äventyr. Se musikalen och övernatta på centralt hotell i Göteborg. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Så som i Himmelen musikalpaket Göteborg

Så som i Himmelen

Musikalbiljett + Hotell

The Theatre | 15 maj 2020 - 31 maj 2020
Missa inte att se musikalen Så som i Himmelen. Musikalen med samma namn som filmen som kom 2004. Filmen har nu blivit en musikal. Efter den stora succén i Stockholm är över, kommer den till Göteborg för en kortare tids gästspel. Musikalen har hyllats och jämförts med Kristina från Duvemåla och CHESS. Följ dirigienten Daniel som återvänder till sin barndomsby och där tar över att leda den lilla kyrkokören. Kärlek uppstår mellan Daniel och en av deltagarna i kören. Se musikalen som innehåller både kärlek, fiender, vänskap och intriger. Musiken är av Fredrik Kempe som (ihop med "Gabriellas sång" från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta film.

I rollerna ser vi bland annat Philip Jalmelid, Malena Ernman, Tuva B Larsen, Morgan Alling/Björn Kjellman (som alternerar en och samma roll), Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Göteborg.

Adress: Svenska Mässan, Mässans gata 24, Göteborg
Speltid: Ca 3 tim

Karta - The Theatre
Musikalen Så som i Himmelen i Göteborg
15 maj 2020 - 31 maj 2020
The Theatre Göteborg
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Top